ADVENTURE REISER

SE MER UNDER

Adventure Reiser

Når man er på ferie handler det hele om, at der skal ske noget. Man skal opleve noget, som man ikke bare kan opleve derhjemme. Hos Bering Travel arrangerer vi Adventure Rejser med fokus på aktivitet og kulturelle oplevelser. Vi er specialister i aktiv ferie og for os betyder en adventure rejse, at der ikke kun er fokus på én aktivitet på turen. Derfor har alle adventure rejser mindst to aktiviteter, som fx kan være dykning, vandring, cykling, yoga, surfing, stand up paddleboarding og bjergbestigning.

Tag fx til Jordan og oplev legendariske Petra, Wadi Rum ørkenen og fantastisk dykning i Aqaba eller tag til Portugal og oplev det bedste surfing ved vestkysten, stand up paddling i grotter ud for Lagos og dejlige yogasessions med vores fremragende yogalærere. Oplev eksotiske Egypten og oplev nogle af verdens bedste dyk i Rødehavet og se derefter historiske Luxor eller tag på vores snorkel-cruise og oplev delfiner og dejlig yoga på en lækker båd i en uge. Der er så mange muligheder!

 

Individuelle adventure rejser

Vi har vores primære fokus på individuelle rejser. Det betyder, at I kan tage af sted, når det passer jer og der er ingen fare for at rejsen bliver aflyst, fordi der er for få deltagere. I bestemmer, hvad der skal ske på turen og vores folk på destinationen har fokus på, at oplevelsen bliver helt som I kunne tænke jer det.

Adventure rejser i grupper

Vi har enkelte ture, som foregår i grupper. Det er fx vores populære Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve, Vandring og Yoga på smukke Zakynthos og vores Recharge in Paradise-ture, hvor vi besøger dejlige eksotiske destinationer som Portugal, Zanzibar, Marokko, Jordan og Bali. På gruppeturene sender vi oftest danske eller norske rejseledere med, som er til rådighed for jer under hele rejsen.

 

Hvem kan tage på Adventure rejser

Vores adventure rejser er for alle og man behøver ingen forudgående erfaring for at få en fantastisk oplevelse. Har I børn kan de være med og deltage på deres betingelser. Skal en rejse justeres en anelse, for at den passer til netop jer, så er det blot at kontakte os og få et tilbud ud fra jeres ønsker.

 

Vores adventure rejse-destinationer

Adventure Rejser i Portugal

Vores adventure rejser i Portugal foregår primært i Algarve. Her har vi vores Surf, SUP & Yoga Retreat og vores Recharge in Paradise i Algarve, hvor der er fokus på vandring og yoga. På begge ture bor vi i Lagos og nyder hinandens selskab imens vi nyder alt hvad Algarvekysten kan tilbude – og det er virkelig meget. Lagos har det hele lige fra flotte grotter på Stand Up Paddleturene, den hyggelige Praia de Batata eller den store Meia Praia-strand. Tæt på Lagos er der fantastiske muligheder for vandring og når vi surfer foregår det ved vestkysten. Alle kan være med på turene og vi glæder os til at tage jer med på turen.

 

Adventure rejser i Grækenland

Her har vi vores populære tur ”Vandring og Yoga på smukke Zakynthos”, hvor vi bor i Alykanas og vandrer sammen i fem dage. En gang om dagen er der en dejlig yogasession, hvor der er fokus på stillinger, som gavner os på vandreturene. Oplev den græske gæstfrihed i fuldt flor, når de søde ejere af hotellet forkæler os med dejlig mad.

 

Adventure rejser i Egypten

Vi har arrangeret rejser til Egypten i mange år og her har vi primært fokus på fantastisk dykning. På vores dykkerferie i Hurghada vil I virkelig få set, hvad Rødehavet har at byde på og når I ikke dykker er der mulighed for andre spændende oplevelser, så som besøg i Luxor eller ved Pyramiderne i Cairo. Alt er muligt i Egypten.  Udover dykkerturen har vi også en fantastisk Liveaboard, hvor vi bor på en båd hele ugen, snorkler med delfiner og laver yoga.

 

Adventure rejser i Jordan

En anden fantastisk spændende destination er Jordan og her har vi vores adventure rejse ”Berings bedste af Jordan”, hvor I oplever det hele. På turen oplever I legendariske Petra, den imponerende ørken Wadi Rum og den fantastiske dykning i Aqaba. Dykning i Jordan er særdeles spændene og den Jordanske konge har sunket alverdens sjove ting udfor kysten ved Aqaba, så dykkerne har noget at hygge sig med. Der er fx et skib, et fly, en tank og flere andre ting. Det er et paradis.

 

Adventure rejser i Marokko

Her har vi også flere spændende adventure rejser. Fx kan I tage på Surf & Yogaferie i Marokko, hvor I bor i en surf camp hele ugen, surfer hver dag, laver yoga hver dag og tager på flere forskellige dagsture så som Paradise Valley og besøg i Agadir. Vi har også vores spændende ”1001 nats yogaeventyr i Marokko”, hvor vi bor på Atlas Kasbah lidt udenfor Agadir og laver yoga hver dag med vores dygtige yogalærer. Tag på Berings Store Marokko-eventyr og oplev alle de bedste ting i Marokko lige fra Marrakech til Sahara og vandring i Atlasbjergene.

 

Adventure rejser i Nepal

Berings store Nepaleventyr sørger for, at I oplever flere sider af Nepal. Turen starter i Kathmandu, går videre til Pokhara med trekking i de fantastiske bjerge, hvorefter I drager videre til Chitwan National Park og oplever vilde dyr. Det er en tur for hele familien, hvor alle kan være med.  

 

Det kan være svært at vælge hvilken adventure rejse, der er den helt rigtige for jer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til vejlede jer bedst muligt sørge for, at I får den aktive ferie, I drømmer om.

Reiser

Dykkerferie i Jordan

Jordan - Dykkeferie i Jordan

Dykk ned i en verden av uforglemmelige opplevelser i Akaba! Oppdag fargerike koraller, eksotiske fisker og skjulte skatter under havoverflaten. Enten du er nybegynner eller erfaren dykker, vil Akabas krystallklare vann og rike marine liv fortrylle deg og gi deg minner for livet.

(Adventure med dykking)

- Oppdag undervannsparadiset med båt - Velkommen til Akaba, Rødehavets perle, der dykkerentusiaster fra hele verden samles for å utforske en av Jordans mest verdifulle skatter - den spektakulære un...

8 dager

Dykning i JordanNye Reiser 2024
Pris fra NOK 20.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Recharge in Paradise Morocco

Recharge in Paradise Marokko 2024

Bli med Bering Travel til Marokko, der vi bor på et eksotisk berberslott utenfor Agadir. Her får du fantastisk yoga, masse surfing, vakre omgivelser og masse solskinn.

ENKELTROM: Prisen for denne reisen inkluderer enkeltrom. Hvis du ønsker å dele rom med en medreisende, kan dette velges i bookingskjemaet, hvorpå reisen blir billigere. Drømmer du om å legge hverda...

8 dager

GruppereiserSingelreiser
Pris fra NOK 15.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Berings store Marokko Eventyr

Marokko - Berings store Marokko-eventyr

Fottur i Atlasfjellene, kamelsafari med overnattinger i beduinenes telt, eldgamle festningsbyer, badeferie og shopping i den eksotiske byen Marrakech.

(Adventure Reiser)

Fottur i Atlasfjellene, kamelsafari med overnatting i beduinenes telt, eldgamle festningsbyer, badeferie og eksotiske Marrakech. Om eksotiske destinasjoner er tingen for deg, slyngende fjell fasinerer...

15 dager - Vansklighetsgrad: 2

Fotturer i Marokko35 dagers gratis avbestillingFotturer i fjellene - over 2000mFottur - Vanskelighetsgrad 2
Pris fra NOK 18.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Berings store Nepaleventyr

Nepal - Berings store Nepaleventyr, 14 dager

14 dagers eventyrreise i Nepal med store opplevelser i Kathmandu, trekking ved Annapurna, rafting og jungelsafari i Chitwan National Park.

Dag 1. Ankomst til Kathmandu Ved ankomsten til Kathmandu modtages I i lufthavnen. Transfer til hotel. Resten af dagen til egen disposition. Dag 2. Sightseeing i Kathmandu Om formiddagen byrun...

14 dager - Vansklighetsgrad: 2-3

Fotturer i Nepal35 dagers gratis avbestillingFotturer i fjellene - over 2000mFottur - Vanskelighetsgrad 4Fottur - Vanskelighetsgrad 5
Pris fra NOK 23.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Eventyr og vandring langs Nilen

Egypt - Eventyr og Fotturer langs Nilen

Denne turen kombinerer de beste tingene i Egypt. Dere vil oppleve dykking i Rødehavet, Nile-cruise med besøk til de viktigste severdighetene og avslapning i Hurghada på et 5-stjerners hotell.

(Adventure Reiser)

- En aktiv rundreise i Egypt - Man kan ikke dra til Egypt uten å bli overveldet av den imponerende historien til landet og på denne reisen, er det akkurat det som står på programmet. Dere starter m...

8 dager - Vansklighetsgrad: 1

Fottur - Vanskelighetsgrad 1
Pris fra NOK 16.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.

Italia - Gruppereise - Yoga Retreat i Toscana

GRUPPEREISE - Denne yogaferie foregår i smukke Toscana med den altid dejlige yogalærer Agnieszka Bera.

Early Bird: Book din plads inden d. 15. juni 2018. Prisen er på siden er allerede fratrukket rabatten og denne vil således blive sat op med 500kr efter 15. juni 2018. Bemærk: Dette er en grupperej...

8 dager

Gruppereiser
Pris fra NOK 8.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.

Færøyene - Yoga og vandring på det enestående Færøyene

GRUPPEREISE - Udgangspunktet for turen er denne gang øen Vågø, med base i bygden Sørvágur

Oplev de smukke og storslående Færøerne til Yoga og vandring 6 dage med fordybelse, hvor vi underlægger os naturens storhed, som spejler livets under i det skiftende oceaniske klima med mulige over...

7 dager

GruppereiserJørn Nørtoft
Pris fra NOK 12.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Yoga retreat på Zakynthos

Hellas - Yoga Retreat på vakre Zakynthos

Dette er en gruppetur, en uke med Yin & Hatha yoga. Turen er designet med den profesjonelle yin yoga instruktøren Henriette Lind, som er med på turen. Yin yoga retreat er 7 dager med 4 timers yoga.

AVGANG D. 26. SEPTEMBER 2022 - Utsolgt - Reisen er garantert Enkeltrom: Prisen på denne reisen inkluderer enkeltrom. Ønsker dere et dobbeltrom kan dette velges i bookingskjemaet, hvorpå reisen blir...

8 dager

Gruppereiser
Pris fra NOK 15.990,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Yogaferie i Marokko

Marokko - Yin yoga og healing ➤ 1001 natts Yogaeventyr på berberslott i Atlasfjellene

På dette Yoga Retreat er det lagt opp til fordypelse, forløsning og ny innsikt. I vår undervisning dykker vi inn i Yin-yoga og dyp healingprosess.

ENKELTROM: Prisen for denne reisen inkluderer enkeltrom. Hvis du ønsker å dele rom med en medreisende, kan dette velges i bookingskjemaet, hvorpå reisen blir billigere. På dette retreat-oppholdet e...

8 dager

GruppereiserSingelreiser
Pris fra NOK 20.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Yoga Retreat og Ayurveda på Tenerife

Spania - Gruppereise - Ayurvedisk livsstil og yoga retreat på Tenerife

GRUPPEREiSE: Opplev en fantastisk ferie på Tenerife med yoga og ayurveda. Turistguiden og yogalæreren på turen er Maria Juhl, hun har lang erfaring.

 

Har du overhørt kroppens signaler for lenge, har det resultert til at du nå blir utfordret av ubalanser i livsstil knyttet til stress? Ønsker du tid, fred og verktøy for å bevisst gjøre en forandring ...

8 dager

GruppereiserSingelreiser
Pris fra NOK 14.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Yin yoga retreat i Portugal

Portugal - Yin Yoga Treat i Portugal 2022

Dette er en yin yoga gruppereise. Turen er utarbeidet sammen med den profesjonelle yin-yogainstruktøren Kristine Marie Rost, som er instruktør på denne reisen. Yin yoga retreat er 7 dager med 3½ timers yin yoga, meditasjon og pusteøvelser.

Etter syv vellykkede Yin Yoga Treats med vår Yin yogaspesialist Kristine Marie Rost i Sintra-området i Portugal, har vi i år valgt å flytte til dette til Algarve i Sør-Portugal med et varmere klima, v...

8 dager

GruppereiserYoga i Portugal
Pris fra NOK 18.690,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Yoga Retreat Algarve

Portugal - Bering Travel's 'Recharge in Paradise' Retreat i Algarve

Dette er en gruppereise til Algarve i Portugal, der vi bor på et fantastisk hotell, praktiserer yoga hver morgen, går turer og nyter den herlige atmosfæren i Lagos. Reiselederen vår og Maria tar imot dere og sørger for at alle får en fantastisk opplevelse. Prisen inkluderer enkeltrom på hotellet.

Merk: Prisen inkluderer enkeltrom. Velger man dobbeltrom bliver turen billigere. Dette velges på bestillingsblanketten. - Gir ned og opplev Algarve - En tidlig morgen på et behagelig hotell, en ...

8 dager - Vansklighetsgrad: 2

GruppereiserYoga i PortugalEgnet til å reise aleneSingelreiserFottur - Vanskelighetsgrad 2Fotturer langs kyster og sjøer
Pris fra NOK 16.790,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge

Tanzania - Bering Travel's 'Recharge in Paradise' Retreat på Zanzibar

Ta med en gruppe til fantastiske Zanzibar og nyt 12 dager med yoga, snorkling og hygge med de andre deltakere. Alle kan vare med.

Merk: Prisen inkluderer enkeltrom på hotellet. Velger man dobbel- eller trippelrom blir turen billigere. Dette velges i bookingskjemaet. Neste avgang er 27. november 2022. Du går barføtt langs ...

12 dager

GruppereiserYogaferie i TanzaniaSingelreiser
Pris fra NOK 19.790,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Yoga Spa og Havudsigt i Agadir

Marokko - Yoga, spa og havutsikt i Agadir

Hotellet ligger like ved vannet litt nord for Agadir. Det er Yoga om morgenen og kvelden på et fantastisk sted rett foran havet. Denne turen er helt perfekt hvis du leter etter en avslappende uke, mens du driver med mye yoga.

Denne yogaferien er for deg som leter etter en reise der du bor veldig godt, praktiserer yoga to ganger om dagen og har muligheten til deilige spa-behandlinger og ellers bare har mye tid til å kose de...

8 dager

Egnet til å reise alene35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 8.890,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Yoga Retreat på Zanzibar Bering Travel

Tanzania - Yoga Retreat på Zanzibar, 10 dager

Denne turen går til Zanzibar, hvor du bor på et hotell i den koselige byen Paje. Hotellet ligger rett på stranden, og hver dag kan du delta på yogakurs ledet av en dyktig yoga instruktør. Zanzibar byr på et hav av inntrykk og er det perfekte stedet å komme i utstyr. Du trenger ikke forkunnskaper om yoga for å være med.

PRIS INKLUDERER ENKELTROM - Ønsker du dobbeltrom, vennligst legg til rabatt på dette på bestillingsskjemaet. Hvis du vil tilbringe 10 dager i paradis, praktisere mye yoga og oppleve Zanzibar, så les ...

10 dager

Yogaferie i TanzaniaEgnet til å reise aleneVelegnet til solorejse
Pris fra NOK 13.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Dykkerferie i Egypten, Hurghada

Egypt - Dykking i Rødehavet

Det er fantastisk at dykke i Det Røde Hav og alle dykkere burde opleve det mindst een gang. På denne tur har dere chancen. Dere bor på 5-stjernet hotel ved stranden, får en masse dyk og så er der ovenikøbet All Inclusive på hotellet.

(Adventure med dykking)

Velkommen til en fantastisk dykkeferie i Hurghada i Egypt - et ekte undervannsparadis venter på deg! Hurghada ligger langs Rødehavets krystallklare strender og er en av verdens mest populære dykkerdes...

8 dager

Dykning i Egypten35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 9.390,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Dykkerferie i Jordan

Jordan - Berings beste av Jordan, 11 dager

Aqababukten i Jordan har utallige dykkeområder som er helt unike. På denne turen vil dere i løpet av en uke oppleve de beste stedene. Alle dykk gjennomføres med lokal dykkeguide, og alle dykk skjer fra båt. I tillegg til dykkingen vil dere også oppleve Petra og Wadi Rum.

- Petra, Wadi Rum og dykking i Rødehavet - I Jordan finner dere noen av Det Røde Havs mest uberørte korallrev samt flere menneskeskapte dykkersteder (herunder en stridsvogn, et skipsvrak, områder m...

11 dager

Dykning i Jordan
Pris fra NOK 18.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Dykkerferie i Sharm el Sheikh og Dahab

Egypt - Dykkeferie i Sharm El Sheikh og Dahab

I havet rundt Sharm El Sheikh og Dahab kan dere oppleve dykking i verdensklasse på kjente steder som Thistlegorm og Ras Mohamed. Dere bor på et 4-stjerners hotell, får mange dykk og kan til og med nyte All Inclusive på hotellet.

(Adventure med dykking)

Merk: Det er mulig å bestille denne reisen med fly fra Oslo til Sharm el Sheikh inkludert i prisen. Se reisen her. Velkommen til to fantastiske dykkedestinasjoner ved Rødehavskysten - Sharm el Shei...

8 dager

Dykning i Egypten35 dagers gratis avbestillingAktiv familieferie
Pris fra NOK 14.290,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Dykkerferie i Sharm el Sheikh og Dahab

✈️ Egypt - Dykkeferie i Sharm El Sheikh og Dahab inkl. flyreise

I havet rundt Sharm El Sheikh og Dahab kan dere oppleve dykking i verdensklasse på kjente steder som Thistlegorm og Ras Mohamed. Dere bor på et 4-stjerners hotell, får mange dykk og kan til og med nyte All Inclusive på hotellet.

Merk: Flyreiser fra Oslo til Sharm el-Sheikh er inkludert i prisen for denne reisen. Hvis dere foretrekker å organisere flyreisen selv, kan du se reisen uten fly her. Velkommen til to fantastiske ...

8 dager

Dykning i Egypten35 dagers gratis avbestillingAktiv familieferie
Pris fra NOK 16.890,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Dykkerferie i Hurghada, Safaga og Marsa Alam

Egypt - Dykkerrundreise - Hurghada, Safaga og Marsa Alam, 8 dager

Denne tur inkluderer fantastiske dyk ved Hurghada, Safaga og Marsa Alam. I bor på 5-stjernede hoteller på hele turen.

(Adventure med dykking)

Denne reisen tar dere sørover fra Hurghada til Marsa Alam, der dere bor på femstjerners strandhoteller og opplever noe av det beste dykkingen Egypt har å by på - og det sier ikke så lite. Det er ik...

8 dager

Dykning i Egypten35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 16.590,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Smag dykning på Kalymnos

Hellas - Prøv dykking på Kalymnos

Denne reisen er for dere som ønsker å nyte livet på en vakker gresk øy samtidig som dere prøver dykking.

Denne turen er for dere som ønsker å oppleve en herlig gresk øy samtidig som dere prøver dykking. Vi har inkludert to dager med dykking. Den første dagen brukes på et PADI Discover Scuba-kurs, der der...

8 dager

Dykkerrejser til GrækenlandAktiv familieferie
Pris fra NOK 7.290,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Yoga og surfing i Marokko

Marokko - Surf Adventure i Marokko

Start og avslutt dagen med yoga nært byen Taghazout, en kjent by for surfere på grunn av de mange surfe spots i nærheten. Du har mulighet til å surfe hver dag. Turen er for alle uansett nivå.

(Adventure med surfing)

Denne turen er for deg som ønsker å trene mye yoga i et koselig og avslappende miljø og muligheten til å surfe mye og bli bortskjemt med deilig og sunn marokkansk mat. Det er to yogaøkter hver dag, og...

8 dager

Surfing i MarokkoVelegnet til solorejseSingelreiser35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 6.290,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Surf, SUP, Yoga Retreat i Algarve

Portugal - Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat in the Algarve 2024

En fantastisk tur til skjønne Algarve, en uke med Surf, Stand Up Paddle og Yoga. Turen er for alle uansett erfaring. Vi bor på et lekkert 4-stjerners hotell i sentrum av Lagos.

 

(Adventure med surfing)

I 2024 er dette igjen en luksusferie, og overnattingen blir på Hotel Tivoli Lagos ****, som er et av de beste hotellene i byen. Uken består av tre dager med surfing, to dager med Stand Up Paddle og 4 ...

8 dager

Surfing i PortugalGruppereiserYoga i PortugalSingelreiser
Pris fra NOK 14.190,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Surf Adventure i Algarve

Portugal - Surf Adventure i fantastiske Algarve

Dette er en fantastisk surfeferie. Du bor i Surf House med mange andre surfere, og hver dag blir du kjørt til der de beste bølgene er. Reisen er for surfere på alle nivåer fra nybegynnere til viderekommende. Den viktigste forutsetningen for denne turen er at du vil surfe og at du vil møte andre mennesker. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste.

(Adventure med surfing)

Hvis du drømmer om en surfeferie med andre i den fantastiske lille byen Lagos, Portugal er dette en reise for deg. Denne reisen passer for alle uansett nivå. I tillegg til fantastisk surfing, er no...

8 dager

Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSingelreiser
Pris fra NOK 6.090,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Surf Adventure og Lissabon i Portugal

Portugal - Surf Adventure & Lisboa

Denne fantastiske surfe campen ligger sør for Lisboa i Costa da Caparica. Campen ligger med gåavstand til bølgene.

Surfing er fantastisk uansett hvilket nivå du er på, og når du er på surfeferie er det en hel masse andre faktorer som også er viktige. Det er for eksempel instruktørenes evne til å lære fra seg og st...

8 dager

Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSingelreiser35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 5.690,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Reise inklusiv fly badge Liveaboard - Famous Five - Dykkerferie

Egypt - Liveaboard i Egypt - 'Famous Five'

Denne liveaboard starter i Hurghada og går derfra nordpå. På turen oplever vi bl.a. Thistlegorm og Ras Mohammed

- Rosalie Moller - Abu Nuhas - Thistlegorm - Ras Mohamed - Brother Islands - Salem Express - Bemærk: Dette er en grupperejse for mindst 14 deltagere. Vi bekræfter rejsen senest en måneder inden afr...

8 dager

Dykning i EgyptenGruppereiser
Pris fra NOK 16.390,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Dykkerferie på Bali

Indonesia - Dykkeferie på Bali, 15 dager

På denne turen dykker dere på de mest fantastiske stedene rundt Bali. Turen inkluderer alt utstyr, frokost hver dag, snacks og lokale avgifter. Dykking på Bali er en fantastisk opplevelse, og guiden vår vil sørge for at dere får en best mulig opplevelse. Det er også mulig å ta dykkersertifikat på denne turen.

(Adventure med dykking)

På denne turen dykker dere på de mest fantastiske stedene rundt Bali. Turen inkluderer alt utstyr, frokost hver dag, snacks og lokale avgifter. I tillegg kan dykkingen gjennomføres på dansk. Dykking p...

15 dager

Dykning i IndonesienDykning på Bali
Pris fra NOK 16.590,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Surfing på Sri Lanka

Sri Lanka - Surf Adventure på Sri Lanka

Drømmer dere om å fange varme bølger og surfe hele veien til en solrik hvit sandstrand? Da er denne turen noe for dere! Dere tilbringer en uke på Surf Campen, hvor hver dag er fylt med surfing og avslapning.

Drømmer dere om å fange en varm bølge og ri den hele veien til en solrik hvit sandstrand? Da er Surf Camp Sri Lanka det perfekte stedet for dere. Her kan dere, uansett om dere er erfarne surfere eller...

8 dager

Surfing på Sri LankaNye Reiser 2024Velegnet til solorejseSingelreiser
Pris fra NOK 7.690,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Berings Trygghetspakke
Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 10 - 16

Tlf. +47 81 50 30 71

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Vi støtter

SOS Børnebyerne

Følg oss

 

;

×Få Nyhetsbrevet vårt

Vi sender nyheter om reiser, konkurrenser og gode tips

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 81 50 30 71
(OBS! Du kan også ringe på vores danske telefon +45 71 99 65 50)
Mail: [email protected]

Se åpningstider