ADVENTURE REISER

SE MER UNDER

Adventure Reiser

Når man er på ferie handler det hele om, at der skal ske noget. Man skal opleve noget, som man ikke bare kan opleve derhjemme. Hos Bering Travel arrangerer vi Adventure Rejser med fokus på aktivitet og kulturelle oplevelser. Vi er specialister i aktiv ferie og for os betyder en adventure rejse, at der ikke kun er fokus på én aktivitet på turen. Derfor har alle adventure rejser mindst to aktiviteter, som fx kan være dykning, vandring, cykling, yoga, surfing, stand up paddleboarding og bjergbestigning.

Tag fx til Jordan og oplev legendariske Petra, Wadi Rum ørkenen og fantastisk dykning i Aqaba eller tag til Portugal og oplev det bedste surfing ved vestkysten, stand up paddling i grotter ud for Lagos og dejlige yogasessions med vores fremragende yogalærere. Oplev eksotiske Egypten og oplev nogle af verdens bedste dyk i Rødehavet og se derefter historiske Luxor eller tag på vores snorkel-cruise og oplev delfiner og dejlig yoga på en lækker båd i en uge. Der er så mange muligheder!

 

Individuelle adventure rejser

Vi har vores primære fokus på individuelle rejser. Det betyder, at I kan tage af sted, når det passer jer og der er ingen fare for at rejsen bliver aflyst, fordi der er for få deltagere. I bestemmer, hvad der skal ske på turen og vores folk på destinationen har fokus på, at oplevelsen bliver helt som I kunne tænke jer det.

Adventure rejser i grupper

Vi har enkelte ture, som foregår i grupper. Det er fx vores populære Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve, Vandring og Yoga på smukke Zakynthos og vores Recharge in Paradise-ture, hvor vi besøger dejlige eksotiske destinationer som Portugal, Zanzibar, Marokko, Jordan og Bali. På gruppeturene sender vi oftest danske eller norske rejseledere med, som er til rådighed for jer under hele rejsen.

 

Hvem kan tage på Adventure rejser

Vores adventure rejser er for alle og man behøver ingen forudgående erfaring for at få en fantastisk oplevelse. Har I børn kan de være med og deltage på deres betingelser. Skal en rejse justeres en anelse, for at den passer til netop jer, så er det blot at kontakte os og få et tilbud ud fra jeres ønsker.

 

Vores adventure rejse-destinationer

Adventure Rejser i Portugal

Vores adventure rejser i Portugal foregår primært i Algarve. Her har vi vores Surf, SUP & Yoga Retreat og vores Recharge in Paradise i Algarve, hvor der er fokus på vandring og yoga. På begge ture bor vi i Lagos og nyder hinandens selskab imens vi nyder alt hvad Algarvekysten kan tilbude – og det er virkelig meget. Lagos har det hele lige fra flotte grotter på Stand Up Paddleturene, den hyggelige Praia de Batata eller den store Meia Praia-strand. Tæt på Lagos er der fantastiske muligheder for vandring og når vi surfer foregår det ved vestkysten. Alle kan være med på turene og vi glæder os til at tage jer med på turen.

 

Adventure rejser i Grækenland

Her har vi vores populære tur ”Vandring og Yoga på smukke Zakynthos”, hvor vi bor i Alykanas og vandrer sammen i fem dage. En gang om dagen er der en dejlig yogasession, hvor der er fokus på stillinger, som gavner os på vandreturene. Oplev den græske gæstfrihed i fuldt flor, når de søde ejere af hotellet forkæler os med dejlig mad.

 

Adventure rejser i Egypten

Vi har arrangeret rejser til Egypten i mange år og her har vi primært fokus på fantastisk dykning. På vores dykkerferie i Hurghada vil I virkelig få set, hvad Rødehavet har at byde på og når I ikke dykker er der mulighed for andre spændende oplevelser, så som besøg i Luxor eller ved Pyramiderne i Cairo. Alt er muligt i Egypten.  Udover dykkerturen har vi også en fantastisk Liveaboard, hvor vi bor på en båd hele ugen, snorkler med delfiner og laver yoga.

 

Adventure rejser i Jordan

En anden fantastisk spændende destination er Jordan og her har vi vores adventure rejse ”Berings bedste af Jordan”, hvor I oplever det hele. På turen oplever I legendariske Petra, den imponerende ørken Wadi Rum og den fantastiske dykning i Aqaba. Dykning i Jordan er særdeles spændene og den Jordanske konge har sunket alverdens sjove ting udfor kysten ved Aqaba, så dykkerne har noget at hygge sig med. Der er fx et skib, et fly, en tank og flere andre ting. Det er et paradis.

 

Adventure rejser i Marokko

Her har vi også flere spændende adventure rejser. Fx kan I tage på Surf & Yogaferie i Marokko, hvor I bor i en surf camp hele ugen, surfer hver dag, laver yoga hver dag og tager på flere forskellige dagsture så som Paradise Valley og besøg i Agadir. Vi har også vores spændende ”1001 nats yogaeventyr i Marokko”, hvor vi bor på Atlas Kasbah lidt udenfor Agadir og laver yoga hver dag med vores dygtige yogalærer. Tag på Berings Store Marokko-eventyr og oplev alle de bedste ting i Marokko lige fra Marrakech til Sahara og vandring i Atlasbjergene.

 

Adventure rejser i Nepal

Berings store Nepaleventyr sørger for, at I oplever flere sider af Nepal. Turen starter i Kathmandu, går videre til Pokhara med trekking i de fantastiske bjerge, hvorefter I drager videre til Chitwan National Park og oplever vilde dyr. Det er en tur for hele familien, hvor alle kan være med.  

 

Det kan være svært at vælge hvilken adventure rejse, der er den helt rigtige for jer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til vejlede jer bedst muligt sørge for, at I får den aktive ferie, I drømmer om.

Reiser

Berings store Marokko Eventyr

Marokko - Berings store Marokko-eventyr

Fottur i Atlasfjellene, kamelsafari med overnattinger i beduinenes telt, eldgamle festningsbyer, badeferie og shopping i den eksotiske byen Marrakech.

(Adventure Reiser)

Fottur i Atlasfjellene, kamelsafari med overnatting i beduinenes telt, eldgamle festningsbyer, badeferie og eksotiske Marrakech. Om eksotiske destinasjoner er tingen for deg, slyngende fjell fasinerer...

15 dager - Vansklighetsgrad: 2

Fotturer i Marokko35 dagers gratis avbestillingFotturer i fjellene - over 2000mFottur - Vanskelighetsgrad 2
Pris fra NOK 12.590,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Berings Store Nepal Eventyr

Nepal - Berings store Nepaleventyr, 14 dager

14 dagers eventyrreise i Nepal med store opplevelser i Kathmandu, trekking ved Annapurna, rafting og jungelsafari i Chitwan National Park.

(Adventure Reiser)

Dag 1. Ankomst til Kathmandu Ved ankomsten til Kathmandu modtages I i lufthavnen. Transfer til hotel. Resten af dagen til egen disposition. Dag 2. Sightseeing i Kathmandu Om formiddagen byrun...

14 dager - Vansklighetsgrad: 2-3

Fotturer i Nepal35 dagers gratis avbestillingFotturer i fjellene - over 2000mFottur - Vanskelighetsgrad 4Fottur - Vanskelighetsgrad 5
Pris fra NOK 23.590,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Eventyr og vandring langs Nilen

Egypt - Eventyr og Fotturer langs Nilen

Denne turen kombinerer de beste tingene i Egypt. Du vil oppleve dykking i Rødehavet, Nile-cruise med besøk til de viktigste severdighetene og avslapning i Hurghada på et 5-stjerners hotell.

(Adventure Reiser)

- En aktiv rundreise i Egypt - Man kan ikke dra til Egypt uten å bli overveldet av den imponerende historien til landet og på denne reisen, er det akkurat det som står på programmet. Du starter med...

8 dager - Vansklighetsgrad: 1

Fottur - Vanskelighetsgrad 1
Pris fra NOK 16.190,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Reise inklusiv fly badge Yoga retreat på Zakynthos

Hellas - Yoga Retreat på vakre Zakynthos

Dette er en gruppetur, en uke med Yin & Hatha yoga. Turen er designet med den profesjonelle yin yoga instruktøren Henriette Lind, som er med på turen. Yin yoga retreat er 7 dager med 4 timers yoga.

AVGANG D. 26. SEPTEMBER 2022 - Utsolgt - Reisen er garantert Enkeltrom: Prisen på denne reisen inkluderer enkeltrom. Ønsker dere et dobbeltrom kan dette velges i bookingskjemaet, hvorpå reisen blir...

8 dager

Gruppereiser
Pris fra NOK 15.990,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Reise inklusiv fly badge Yogaferie i Marokko

Marokko - Yin yoga og healing ➤ 1001 natts Yogaeventyr på berberslott i Atlasfjellene

På dette Yoga Retreat er det lagt opp til fordypelse, forløsning og ny innsikt. I vår undervisning dykker vi inn i Yin-yoga og dyp healingprosess.

ENKELTROM: Prisen for denne reisen inkluderer enkeltrom. Hvis du ønsker å dele rom med en medreisende, kan dette velges i bookingskjemaet, hvorpå reisen blir billigere. På dette retreat-oppholdet e...

8 dager

GruppereiserSingelreiser
Pris fra NOK 17.390,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Reise inklusiv fly badge Yoga Retreat Algarve

Portugal - Bering Travel's 'Recharge in Paradise' Retreat i Algarve

En «Recharge in Paradise»-retrat er reiser hvor vi fokuserer på forskjellige opplevelser og sosialt samvær.

Merk: Prisen inkluderer enkeltrom. Velger man dobbeltrom bliver turen billigere. Dette velges på bestillingsblanketten. - Gir ned og opplev Algarve - En tidlig morgen på et behagelig hotell, en ...

8 dager - Vansklighetsgrad: 2

GruppereiserYoga i PortugalEgnet til å reise aleneSingelreiserFottur - Vanskelighetsgrad 2Fotturer langs kyster og sjøer
Pris fra NOK 15.090,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Reise inklusiv fly badge

Tanzania - Bering Travel's 'Recharge in Paradise' Retreat på Zanzibar

Ta med en gruppe til fantastiske Zanzibar og nyt 12 dager med yoga, snorkling og hygge med de andre deltakere. Alle kan vare med.

Merk: Prisen inkluderer enkeltrom på hotellet. Velger man dobbel- eller trippelrom blir turen billigere. Dette velges i bookingskjemaet. Neste avgang er 27. november 2022. Du går barføtt langs ...

12 dager

GruppereiserYogaferie i TanzaniaSingelreiser
Pris fra NOK 19.790,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Yoga Retreat på Zanzibar Bering Travel

Tanzania - Yoga Retreat på Zanzibar, 10 dager

Denne turen går til Zanzibar, hvor du bor på et hotell i den koselige byen Paje. Hotellet ligger rett på stranden, og hver dag kan du delta på yogakurs ledet av en dyktig yoga instruktør. Zanzibar byr på et hav av inntrykk og er det perfekte stedet å komme i utstyr. Du trenger ikke forkunnskaper om yoga for å være med.

(Adventure med yoga)

PRIS INKLUDERER ENKELTROM - Ønsker du dobbeltrom, vennligst legg til rabatt på dette på bestillingsskjemaet. Hvis du vil tilbringe 10 dager i paradis, praktisere mye yoga og oppleve Zanzibar, så les ...

10 dager

Yogaferie i TanzaniaEgnet til å reise aleneVelegnet til solorejse
Pris fra NOK 12.790,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Dykkerferie i Egypten, Hurghada

Egypt - Dykking i Rødehavet

Det er fantastisk at dykke i Det Røde Hav og alle dykkere burde opleve det mindst een gang. På denne tur har du chancen. Du bor på 5-stjernet hotel ved stranden, får en masse dyk og så er der ovenikøbet All Inclusive på hotellet.

(Adventure med dykking)

En dykkerferie i Egypt er alltid en fantastisk opplevelse. Få steder er vannet like klart, like lekkert og like fullt av farget marineliv som i det røde havet. Det er bl.a. en av grunnene til at Egypt...

8 dager

Dykning i Egypten35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 7.190,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Dykkerferie i Jordan

Jordan - Berings beste av Jordan, 11 dager

Aqababugten i Jordan byder på utallige dive-spots, som er ud over det sædvanlige. På denne tur vil du i løbet af en uge opleve de bedste steder. Alle dyk foregår med lokal dykkerguide og alle dyk er fra båd. Udover dykningen oplever I både Petra og Wadi Rum.

(Adventure med dykking)

- Petra, Wadi Rum og dykking i Rødehavet - I Jordan finner du noen av Rødehavets mest upolerte koraller, i tillegg til flere menneskeskapte dykkesteder (deriblant en stridsvogn, et skipsvrak, områd...

11 dager

Dykning i Jordan
Pris fra NOK 18.490,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Yoga og surfing i Marokko

Marokko - Yoga & Surfing i Marokko

Start og avslutt dagen med yoga nært byen Taghazout, en kjent by for surfere på grunn av de mange surfe spots i nærheten. Du har mulighet til å surfe hver dag. Turen er for alle uansett nivå.

(Adventure med surfing)

Denne turen er for deg som ønsker å trene mye yoga i et koselig og avslappende miljø og muligheten til å surfe mye og bli bortskjemt med deilig og sunn marokkansk mat. Det er to yogaøkter hver dag, og...

8 dager

Surfing i MarokkoVelegnet til solorejseSingelreiser35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 6.290,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Reise inklusiv fly badge Surf, SUP, Yoga Retreat i Algarve

Portugal - Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat in the Algarve 2023

En fantastisk tur til skjønne Algarve, en uke med Surf, Stand Up Paddle og Yoga. Turen er for alle uansett erfaring. Vi bor på et lekkert 4-stjerners hotell i sentrum av Lagos.

 

(Adventure med surfing)

Merk: Det er delt dobbeltrom som er inkludert i prisen. Hvis du ikke vil dele et rom med en annen deltager velger du "Enkeltrom" på bestillingsskjemaet. Enkeltrom koster ekstra. I 2023 er dette igj...

8 dager

Surfing i PortugalGruppereiserYoga i PortugalSingelreiser
Pris fra NOK 14.990,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Surfing på Fuerteventura

Spania - Surfing på Fuerteventura

På denne turen bruker du en uke på Fuerteventura på å lære eller bli flinkere til å surfe. Hver dag blir du kjørt dit de beste bølgene er og surfer hele dagen. Du bor på Surf-Hostel med andre surfere fra hele verden.

(Adventure med surfing)

På en surfeferie synes vi det er best hvis stemningen er avslappet, bølgene gode uansett nivå med muligheten til å møte en hel masse mennesker som deler din interesse for surfing. Det har stor suksess...

8 dager

Surfing på FuerteventuraSurfing i SpaniaSingelreiser
Pris fra NOK 6.290,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Surf Adventure i Algarve

Portugal - Surf Adventure i fantastiske Algarve

Dette er en fantastisk surfeferie. Du bor i Surf House med mange andre surfere, og hver dag blir du kjørt til der de beste bølgene er. Reisen er for surfere på alle nivåer fra nybegynnere til viderekommende. Den viktigste forutsetningen for denne turen er at du vil surfe og at du vil møte andre mennesker. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste.

(Adventure med surfing)

Hvis du drømmer om en surfeferie med andre i den fantastiske lille byen Lagos, Portugal er dette en reise for deg. Denne reisen passer for alle uansett nivå. I tillegg til fantastisk surfing, er no...

8 dager

Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSingelreiser
Pris fra NOK 5.190,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Surf Adventure og Lissabon i Portugal

Portugal - Surf Adventure & Lisboa

Denne fantastiske surfe campen ligger sør for Lisboa i Costa da Caparica. Campen ligger med gåavstand til bølgene.

(Adventure med surfing)

Surfing er fantastisk uansett hvilket nivå du er på, og når du er på surfeferie er det en hel masse andre faktorer som også er viktige. Det er for eksempel instruktørenes evne til å lære fra seg og st...

8 dager

Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSingelreiser35 dagers gratis avbestilling
Pris fra NOK 5.690,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Berings Trygghetspakke
Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 16

Tlf. +47 81 50 30 71
(OBS! Det er også muligt at ringe på vores danske telefon: +45 71 99 65 50.)

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Vi støtter

SOS Børnebyerne

Følg oss

 

;

×Få Nyhetsbrevet vårt

Vi sender nyheter om reiser, konkurrenser og gode tips

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 81 50 30 71
(OBS! Du kan også ringe på vores danske telefon +45 71 99 65 50)
Mail: [email protected]

Se åpningstider