AKTIV FERIE

PÅ SRI LANKA

SE MER UNDER

Reiser til Sri Lanka

Her kan du se en liste over vores rejser til Sri Lanka. Bestil en fantastisk ferie til Sri Lanka fyldt med oplevelser. Alt fra oplevelsesrige grupperejser, hvor du møder et væld af mennesker på din færd, til Yoga og Surfing rejser, der byder på afslapning og underholdning til den aktive rejsende. 

Sri Lanka er et helt igennem fantastisk land at rejse og holde ferie i, og det gælder ikke mindst for den aktive rejsende. Her på siden kan du se vores rejser til Sri Lanka.

En rejse til Sri Lanka er altid en stor oplevelse og hvis du søger en aktiv ferie, så kan du finde det hele på Sri Lanka. Landet byder på store bjerge, fantastiske postkortstrande og en spændende kultur. Sri Lanka er stort indenfor produktion af te og på vores cykeltur på Sri Lanka vil du cykle rundt imellem temarker, langs strande og hele vejen op til Adam's Peak, hvorfra du har en storslået udsigt over landskabet.

Sri Lanka er stadig ikke blevet mål for masseturismen og det betyder, at der stadig er en dejlig og afslappet stemning på øen. Den lokale befolking er yderst gæstfri og du kan roligt forvente, at blive mødt med et smil overalt.

Bering Travel står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om Rejser til Sri Lanka.


Reiser

Sri Lanka - Berings store eventyr på Sri Lanka

Utforsk Sri Lankas kulturelle skatter, gå gjennom frodige regnskoger og opplev enestående dyreliv på denne 16-dagers reisen gjennom paradiset.

Bli med på en eventyrlig reise gjennom det fortryllende Sri Lanka, hvor hver dag byr på en ny og spennende opplevelse. Turen går gjennom kulturelle skatter som Dambulla Cave Temple og den storslåtte S...

16 dager - Vansklighetsgrad: 3

Nye Reiser 2024Fottur - Vanskelighetsgrad 3
Pris fra NOK 25.990,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Surfing på Sri Lanka

Sri Lanka - Surf Adventure på Sri Lanka

Drømmer dere om å fange varme bølger og surfe hele veien til en solrik hvit sandstrand? Da er denne turen noe for dere! Dere tilbringer en uke på Surf Campen, hvor hver dag er fylt med surfing og avslapning.

(Adventure med surfing)

Drømmer dere om å fange en varm bølge og ri den hele veien til en solrik hvit sandstrand? Da er Surf Camp Sri Lanka det perfekte stedet for dere. Her kan dere, uansett om dere er erfarne surfere eller...

8 dager

Surfing på Sri LankaNye Reiser 2024Velegnet til solorejseSingelreiser
Pris fra NOK 7.690,00
mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb.
Berings Trygghetspakke
Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 10 - 16

Tlf. +47 81 50 30 71

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Vi støtter

SOS Børnebyerne

Følg oss

 

;

×Få Nyhetsbrevet vårt

Vi sender nyheter om reiser, konkurrenser og gode tips

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 81 50 30 71
(OBS! Du kan også ringe på vores danske telefon +45 71 99 65 50)
Mail: [email protected]

Se åpningstider