Aktiv ferie
Fotturferie
Sykkelferie
Yogaferie

Privatlivspolitikk

Oversikt:
1. Eierinformasjon
2. Hva er cookies?
3. Hvordan slette eller blokkere informasjonskapsler
4. Formålet med cookies på nettstedet vårt
5. Google Analytics
6. Bruk av personlig informasjon

 

1. Eieroplysninger

Bering Travel
Voldtoftevej 18
5620 Glamsbjerg
Telefon: 23 96 66 25
Email: [email protected]

2. Hva er cookies?
En cookies er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen din eller på samme måte for å kunne gjenkjenne det. Det er ingen personlig informasjon lagret i våre cookies, og de kan ikke inneholde virus.

 

 

3. Slik sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formålet med cookies på nettstedet vårt:

  • Teknisk funksjonalitet slik at vi kan huske innstillingene dine.
  • Trafikkmåling slik at vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt og kan dokumentere dette til annonsører.
  • Målretting mot annonsering slik at vi kan vise deg annonsene vi synes er mest relevante, og hvor ofte den samme annonsen vises.

Nettstedet bruker cookies fra en følgende tredjepart som har tilgang til disse cookies:

 

5. Google Analytics
Websitet bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på nettsiden vår.

Du kan fravelge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Bruk av personlig informasjon
Personlig informasjon blir aldri gitt til tredjepart, med mindre du godtar dette, og vi samler aldri inn personlig informasjon uten at du har gitt oss denne informasjonen når du registrerer deg, kjøper eller deltar i en undersøkelse, etc. Her samles det inn informasjon om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike temaer.

Personlig informasjon brukes til å fullføre kjøpet eller tjenesten informasjonen ble samlet inn for. I tillegg brukes informasjonen til å få større kunnskap om deg og andre brukere av nettstedet. Denne bruken kan bl.a. inkluderer undersøkelser og analyser rettet mot å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt å vise innhold og annonser tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt angående. personlig informasjon
Hvis du vil ha tilgang til informasjonen som er registrert om deg på Bering Rejser, må du kontakte [e-postbeskyttet] eller telefon 23 96 66 25. Hvis feil data er registrert, eller hvis du har andre innvendinger, kan du kontakte samme sted. Du har mulighet til å få innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg, og du kan gjøre en innsigelse i samsvar med reglene i personopplysningsloven.

Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til personopplysningsloven må din personlige informasjon lagres sikkert og konfidensielt. Vi lagrer din personlige informasjon på datamaskiner med begrenset tilgang, som ligger i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetstiltak overvåkes kontinuerlig for å avgjøre om brukerinformasjonen vår blir håndtert riktig, mens vi fortsatt respekterer dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføring via Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget vil tvinge tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Du gir dermed din personlige informasjon på egen risiko.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende ettersom formålet som det ble samlet inn for avsluttes. Personlig informasjon lagres maksimalt 12 måneder etter bruk.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i behandlingen av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Hvis vi gjør det, vil vi selvfølgelig korrigere datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. I tilfelle betydelige endringer, vil vi varsle deg i form av et synlig varsel på våre nettsteder.

I den grad personopplysninger om deg blir behandlet, har du rett i henhold til personopplysningsloven til å bli informert om hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Hvis det viser seg at informasjonen eller dataene som behandles om deg er feil eller villedende, har du rett til å kreve at den blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan når som helst gjøre en innsigelse om informasjonen. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Du har muligheten til å klage på behandlingen av informasjon og data som gjelder deg. Klager sendes til Datatilsynet, jf. Personopplysningsloven § 58 (1). 1.
Sist oppdatert 28-03-2014

 

 

Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 16

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Vi støtter

SOS Børnebyerne

Følg oss

 

;

×Få Nyhetsbrevet vårt

Vi sender nyheter om reiser, konkurrenser og gode tips

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åpningstider