Reisen kan desverre ikke bestilles for øyeblikket.

Du kan ringe oss på 23 96 66 25, eller komme tilbake på et senere tidspunkt for å bestille.

Hellas - Yogaferie på Kalymnos

Dette er en ferie til dig, som vil væk fra den hektiske hverdag, stresse af og afspænde musklerne. I løbet af en hel uge med yoga vil du lære, hvordan du strækker, toner og bliver bevidst om både krop og sind. Og det hele med middelhavet og den smukke ikke-så-turistede græske ø Kalymnos som kulisse.

Vi startede denne rejse i september 2014 og det var en super oplevelse og vi fik utroligt positive tilbagemeldinger. Derfor har vi i år tilføjet tre ekstra yogauger på Kalymnos. Se datoerne for grupperejsen i vores gruppekalender (topmenuen) eller i fanen “Afgange” her på siden.

Beeyogi – din yogainstruktør – vil introducere dig til Hatha og Yoga Flow og de fordele, du kan opnå ved det. Derudover vil du også opleve kraften ved Yoga Nidra, som er dyb guidet afslapning.
Yoga-timerne foregår enten ved hotellets swimmingpool eller på stranden (to minutter fra hotellet). I løbet af ugen vil du desuden have rigelig tid til at udforske Kalymnos eller bare få tid for dig selv.

Du behøver ikke være i god form eller have prøvet yoga før for at kunne deltage. Yogatimerne afholdes på engelsk. Hvis du hellere vil på en yogaferie med dansk instruktør, kan du se alle vores yogaferier her.

Når man ser Kalymnos på billeder ser øen ikke ud til at være andet end en stor sten med nogle huse på. Det er også næsten rigtigt – og det er derfor øen er så fantastisk til klatring – men ind imellem stenene og klatreruterne finder man grønne dale, hvor der bl.a. dyrkes mandariner, oliven, citroner og den berømte Kalymnoshonning.

I løbet af yogaferien vil du:

- Meget blidt blive mere smidig
- Lære hvordan du slapper af og slipper alle spændinger (hvordan du overgiver dig selv)
- Øge dit immunsystem
- Tone og styrke hele din krop
- Reducere stress og spændinger (fysiske og følelsesmæssige)
- Møde yoga-udøvere fra andre lande
- Få tid til at pleje dig selv og lade dig blive guidet mod ægte afslapning
- Føle dig tanket op, frisk og afstresset ved ugens afslutning
Yoga

Beatrice Pelissier

Yoga

Læs mere »

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Overnatting

Ibiscus Residence

Hyggelige små lejligheder i byen Massouri. Det er også her yogaen kommer til at foregå. Studiolejlighederne er simpelt indrettet og har eget toilet/bad og en lille køkkenniche. Ibiscus Residence ligger et lækkert sted, hvorfra der er ca. 100 meter til stranden og fem minutter til diverse spisesteder.

 

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Kalymnos, hvor I bliver vist til jeres studio. Herefter har I lidt tid inden Beatrice serverer en velkomstdrink og I alle lærer hinanden lidt bedre at kende.

Dag 2-7 Yoga og en masse andet

I bruger dagene på at lave yoga to gange om dagen. Derudover har Kalymnos en hel masse at byde på. Fx er øen perfekt til klatring og vandreture langs stranden. Husk at besøge naboøen Telendos, hvor ordene "fred og ro" får en helt ny betydning.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at tage hjem til Danmark. I tager tilbage til Kos, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Kos
  • Rejseforsikring
  • Transport til/fra lufthavnen på Kos (se under
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
Avreise
Hjemkomst

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler et studio. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse (Koster ikke ekstra på turen i maj. Koster 990kr på turen i august). Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Din yogainstruktør

Beatrice (Beeyogi) er certificeret yoga-underviser fra Satyananda Ashram i Rikkiapeeth i Indien. Hun begyndte at dyrke yoga for mere end 10 år siden, som en måde at håndtere en meget stresset tilværelse. Hun arbejdede i IT-industrien som projektleder og levede med endeløse møder, organisering af forskellige arbejdshold og korte deadlines. Kort sagt levede hun en tilværelse, som kan være hård både for krop og sind. Yoga blev hendes udvej og det lærte hende, at slappe- og stresse af ved hjælp af Asthanga-yoga.

Siden dengang har yogaen fået en helt central rolle i Beeyogis liv og hun fokuserer nu på at rejse rundt og vise det til andre. Hun har undervist i Nepal, Grækenland, Frankrig og Thailand og hun underviser alle slags mennesker uanset fysisk formåen.

Fordelene ved yoga er mange. Det Beeyogi elsker mest er, at yoga er åbent land for alle mennesker og kan tilpasses enhver livsstil.

Beeyogis yoga-timer er dynamiske og skånsomme og stillingerne modificeres, så de passer til den enkelte.

Beatrice har en grad i Yogastudier fra Universitetet i Lille (Frankrig). Hun har også en grad fra Bihar-skolen (Satyananda) i Indien.

Flyrejse

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Du kan meget let booke flyrejsen selv. Vi anbefaler følgende billet, som du finder via www.apollo.no

Utreise: 31. august 2018
Oslo (07:45) - Kos (12:45)
Rejsetid: 4t 00m

Hjemreise: 07. september 2018
Kos (13:45) - Olso (16:45)
Rejstid: 4t 00m

Transport til/fra lufthavnen

Det er meget let at komme fra fra Kos til Kalymnos. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp.

Mad og drikke

Måltider (udover velkomstmiddag) er ikke inkluderet. Alle studios har en lille køkkenniche, hvor I kan tilberede mad. Ibiscus Residence ligger midt i Massouri, så hvis I vil have morgenmad, frokost eller aftensmad er der aldig mere end 30 meter til nærmeste beværtning eller butik. Det er generelt billigt at spise på Kalymnos. Eksempelvis koster en 3-retters menu omkring 100kr på en restaurant.

Bemærk: på turen i august er morgenmad inkluderet i prisen.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret på Kalymnos. Data er taget fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

På denne turen er det yoga og avslapning i et fantastisk hjørne av Portugal. Du bor p&a...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Denne turen går til Zanzibar, hvor du bor på et hotell i den koselige byen Paje. Hotelle...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i TanzaniaVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider