Reisen kan desverre ikke bestilles for øyeblikket.

Du kan ringe oss på 23 96 66 25, eller komme tilbake på et senere tidspunkt for å bestille.

Sri Lanka - Yoga ferie på Sri Lanka

Sri Lanka er et tropisk paradis og det er umuligt at tage dertil uden at blive betaget i landet og kulturen. På denne rejse bor I lige ved vandet i Talalla-bugten og hele retreatet er simpelthen skabt med formålet at lave de perfekte rammer for yoga og meditation. Talalla er en utrolig smuk bugt og er det perfekte bagtæppe til en fantastisk yogaferie på Sri Lanka.

Faciliteterne på resortet er fremragende. Værelserne er lækre, maden smager vidunderligt, frisk juice hele tiden, en stor swimmingpool, de hyggelige fællesarealer er til fri afbenyttelse og yoga shala (alle tre) er udstyret med alt tænkeligt yogaudstyr.
Alle kan tage på denne yogaferie. Du behøver ikke have noget forudgående kendskab til yoga. Hvis der er en øvelse, du ikke kan klare, så skal underviseren nok sørge for, at justere øvelsen, så du også kan være med.

På denne tur bruger vi deluxeværelser. Det betyder, at værelserne alle enten har balkon eller terrasse. Alle værelser har enten aircondition eller en ventilator i loftet. Det er muligt at opgradere værelset til bambushytte eller til ”sea view villa”.

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Talalla, hvor i bliver indkvarteret på jeres værelse. Om aftenen er det tid til opholdets første yoga-session.

Dag 2-7 Yoga og dit liv er dejligt

Dagene i løbet af ugen bruges på at lave yoga to gange om dagen, få serveret sund og dejlig mad tre gange dagligt og naturligvis alle de andre oplevelser, I kunne have lyst til.

En typisk dag ser således ud

7:30 - Vinyasa Yoga (90 minutter)
11:30 - Daglig workshop - kunne fx være workshop om anatomi, yogafilosofi, meditation, yoga i hjemmet og advancerede stillinger (60-90 minutter)
16:00 - Meditation og guided Pranayama-øvelser (45 minutter)
17:00 - Yin Yoga (90 minutter)

Andre aktiviteter

Massage - nyd den ene times massage, som er inkluderet i prisen. Det er naturligvis muligt at tilkøbe mere massage på stedet.
Dagsture - En dag om ugen bliver alle, der har lyst kørt til Hiriketya Beach, som ligger 20 minutter fra Talalla. Hvis nogen har lyst til at surfe medbringes surfboards og det er muligt at få undervisning mod betaling. Man kan naturligvis også nøjes med at slænge sig i en hængekøje eller gå en tur.

Dag 8 Hjemrejse

Så blev det tid til at tage hjem. I har også mulighed for at forlænge jeres ophold.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
 • Flyrejse fra Norge til Colombo t/r
 • Transfer til/fra lufthavnen (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Administrationsgebyr kr 190,-
Avreise
Hjemkomst

Praktisk info

Generelt om reisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene, er det også muligt at få enketværelse, men dette koster ekstra (den præcise pris, kan du se på bookingformularen).

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen fra Norge til Sri Lanka (Colombo - CMB) er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen indtil vi har bekræftet turen.

Lufthavnstransfer

Det er muligt at blive hentet og bragt til lufthavnen i forbindelse med denne tur. Hvis I ønsker dette, så vælger I det blot til, når I booker rejsen. Så sørger vi for, at der står en person og tager imod jer, når I lander og kører jer til lufthavnen, når I skal retur. Bemærk, at I skal betale for transferen direkte til chaufføren

Overnatninger

På denne tur kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Vi har baseret prisen på ophold i Deluxe Værelse, men dit ophold kan også opgraderes til bambushytte eller villa med havudsigt. Længere oppe på siden, kan du se billeder af de forskellige muligheder.

Pakkeliste

Her er en liste over de ting, som du bør have med på turen.

 • Sarong
 • Yogamåtte
 • Yogablok (har du ingen kan du købe af Kristine inden afrejse og pakke selv)
 • Drikkedunk (koldt/varmt vand)
 • Lygte (pandelampe evt)
 • Badetøj
 • Klip klapper
 • Lukket sko til gåture
 • Tøj der dækker skuldre og knæ (besøg i templer) generelt anbefales det at dække skuldre hivs du tager med offentlige transportmidler
 • Har du buddha tatoveret på kroppen, anbefales du at dække det til udenfor Garden house, da dette er ulovligt i Sri Lanka at have aftegniner af guder som Buddha anses som her
Visum

Der kræves visum for at rejse ind i Sri Lanka. Det kan mod USD 30 søges på http://www.eta.gov.lk/slvisa/ eller USD 35 ved ankomst. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

På denne turen er det yoga og avslapning i et fantastisk hjørne av Portugal. Du bor p&a...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
En fantastisk yogaferie på Gran Canaria, hvor du kan nyte stranden i Las Palmas og nyte yoga o...
Vansklighetsgrad:
Velegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider