Reisen kan desverre ikke bestilles for øyeblikket.

Du kan ringe oss på 23 96 66 25, eller komme tilbake på et senere tidspunkt for å bestille.

Island - Yoga, mindfulness, ro og rå natur

Bemærk: Dette er en grupperejse for 6-12 deltagere.

Denne rejse har fokus på både yoga og mindfulness.

Nyd fem dage med mindfulness, yoga og fantastisk natur i Island.
Nyd den afslappede stemning hos Heradsskolinn, der ligger centralt placeret i Den Gyldne Cirkel, hvor du finder både imponerende vandfald, aktive geysere og nationalparken Thingvellir.
Island er fantastisk på alle årstider. I juni er der stadig sne på toppen af fjeldene samtidig med, at blomster pibler frem alle steder, og i oktober er der gode chancer for at opleve nordlys.
Lene Bang-Jensen er din underviser og guide og står for både mindfulnesstræning, yoga og udflugter.
Der er både styrketræning for hjernen og blid yoga til kroppen samt skønne islandske naturoplevelser. Du kan læse mere om Lene Bang-Jensen under praktisk info.

Heradsskolinn er et meget charmerende sted, en tidligere skole, der ligger centralt i Den Gyldne Cirkel og midt i den unikke islandske natur.
Vi bor på hyggelige værelser i hovedbygningen eller moderne indrettede lejligheder lige overfor. Lejlighederne har enten en balkon med udsigt til søen Laugartvatn eller en solterrasse.
Vi spiser morgenmad og træner yoga og mindfulness i den gamle hovedbygning med udsigt over søen.

Vi har en minibus til rådighed under hele rejsen, og tilbyder ture ud i den helt specielle islandske natur.

Højdepunkter

•    masser af mindfulness og yoga med dygtige instruktører
•    tid til dig selv til fx gåture, læsning, skriverier eller hygge
•    wellness i Laugarvatns geotermiske varme vand, dampbad eller sauna
•    udflugter til Geysir, Gullfoss og Thingvellir
•    lille luksushold med tid til den enkelte og god dynamik (6 – 12 deltagere)
Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I bliver hentet i Keflavik lufthavn.
Vi ankommer til Heradsskolinn, hvor vi bliver indkvarteret i vores lejligheder. Om aftenen er det tid til den første session med yoga og mindfulness.

Dag 2 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der tid til dig selv, gåture, læsning, hygge eller måske en tur til de nærliggende seværdigheder. Vi mødes igen til mindfulness og blid yoga sidst på dagen.

Dag 3 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der tid til dig selv, gåture, læsning, hygge eller måske en tur til de nærliggende seværdigheder. Vi mødes igen til mindfulness og blid yoga sidst på dagen.

Dag 4 Yoga og mindfulness

Vi starter dagen med blid morgenyoga. Efter morgenmaden træner vi mindfulness (meditation/træning af fokus og afspænding). Om eftermiddagen er der tid til dig selv, gåture, læsning, hygge eller måske en tur til de nærliggende seværdigheder. Vi mødes igen til mindfulness og blid yoga sidst på dagen.

Dag 5 Hjemrejse

Morgenyoga og mulighed for individuel vejledning.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Keflavik/Island (se under praktisk info længere nede på siden)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr på kr. 190,-
Avreise
Hjemkomst

Praktisk info

Om rejsen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse / Transport

Flyrejsen fra Norge til Island er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no. Det giver dig maksimal fleksibilitet i forhold til valg af flyselskab, ankomst og afrejse, du skal blot sørge for at der, når opholdet starter. Du er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Der arrangeres transfer mellem Keflavik lufthavn og Heradsskolinn.
Vil du selv udforske Island yderligere, er der rimelige priser på biludlejning i Island.

Bemærk: Da dette er en grupperejse for mindst seks personer, bør I vente med at købe flyrejsen til turen er endeligt bekræftet. Det vil ske absolut senest to måneder inden afrejse.

Anbefalet flyrejse

Når rejsen er endeligt bekræftet sender vi jer vores anbefaling i forhold til flyrejsen. I den anbefaling vil vi tage udgangspunkt i billigste direkte flyrejse.

Lene og Pernille

Lene Bang-Jensen er mindfulness-, yoga- og MBSR-instruktør (Mindfulness Based Stress Reduction) og laver kurser og retreats i Danmark, Island og på Bali.
Lene har stor undervisningserfaring og en ikke-religiøs og forskningsbaseret tilgang til mindfulness. Lene er ejer af aboutnow.dk.

Pernille Weiss er certificeret yogalærer og har stor erfaring i at undervise mange forskellige mennesker - med og uden fysiske skavanker - i alle aldre. Pernille er ejer af Pinjelunden Yoga - pinjelunden.com.

Lene og Pernille laver mindfulness & yoga kurser og rejser sammen. De prioriterer at rejse med små grupper på 6 – 12 kursister, der giver mulighed for et stort udbytte og masser af hyggeligt samvær.

Island og Den Gyldne Cirkel

Island er et besøg værd uanset om du er optaget af kultur eller natur.
Hovedstaden Reykjavik byder på masser af spændende design, arkitektur og mad.
Naturen byder på alt fra sorte lavamarker til frodige bjerge og vulkaner.
Den Gyldne Cirkel består af Gullfoss, Geysir og Thingvellir.
Gullfoss er et imponerende vandfald, hvor vandet tordner 32 meter ned i en dyb kløft omgivet af rå natur, og på en solrig dag ofte indrammet af en regnbue. http://gullfoss.is/about-gullfoss/
Geysir er et geotermisk aktivt område, hvor der er flere aktive gejsere, som kan ses springe med imponerende vandsøjler.
Thingvellir Nationalpark står på World Heritage listen. Det islandske parlament Altinget blev etableret her i år 930. Stedet ligger på randen af de tektoniske plader Europa og Amerika, og du kan tydeligt se mellemrummet mellem pladerne.

Mad og drikke

Da det er vores erfaring at madvaner og –ønsker er meget forskellige, har vi valgt kun at inkludere morgenmad i rejsens pris. Så kan du selv vælge hvad og hvornår du vil spise, om du vil lave mad i lejligheden (der ligger en købmand indenfor gåafstand) eller spise på en af restauranterne i området eller på Heradsskolinn. Heradsskolinn har et fint udvalg herunder også vegetarmad.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

Udstyr og rabataftaler

GoYogi

Når du køber en yogaferie hos Bering Rejser, får du 10% rabat hos www.Goyogi.dk. Du finder rabatkoden på din "min rejse"-side.

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Vejledende pakkeliste

Vi anbefaler, at du medbringer følgende:

•    tøj til mindfulness & yoga, som du kan bevæge dig og trække vejret frit i
•    tøj og sko til gåture i naturen til alt slags vejr
•    badetøj til en dukkert i det varme geotermiske vand
•    bog, dagbog, strikketøj, kamera eller hvad du nu hygger dig bedst med

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Forbehold

Der kan forekomme ændringer i dagsprogrammet. Arrangørerne forbeholder sig ret til at erstatte eller udsætte dele af programmet f.eks. pga. sygdom eller vejrforhold. Arrangørerne tager ingen ansvar for vejrforhold, eller evt. pludseligt opståede fejl og mangler på hotellet. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at løse problemer til alles tilfredsstillelse.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

På denne turen er det yoga og avslapning i et fantastisk hjørne av Portugal. Du bor p&a...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Dyrk yoga morgen og aften i skønne omgivelser nær den afslappede by Taghazout. Alle dag...
Vansklighetsgrad:
Surfing i MarokkoVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider