NOK 1.696,00

Portugal - Yin Yoga Treat i Portugal 2020

Efter syv succesfulde Yin Yoga Treats med vores Yin yoga specialist Kristine Marie Rost i Sintra området i Portugal, har vi i år valgt at flytte os til Algarve i det sydlige Portugal med mere varme, dejlig natur og smukke strande.

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen sådan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning - ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga. Hvilket også er en af grundene til, at vi har fundet et nyt sted i år. Der er simpelthen deltagere der har været med 2-3 gange og nu vil de altså læse deres krimi ved en anden pool, smage nye delikatesser (skabt af den fænomenale kok Eva Marques Bellas, som er med på turen) og finde nye små hyggelige kaffebarer for lige at tjekke ud, hvem der laver den bedste pastel de nata.

Yin yoga
Jo alle kan være med, men vi anbefaler i den grad, at du lige møder Kristine en gang eller to, enten online på yogavivo.dk/yinpower eller finder hende i Danmark, inden du møder os i Portugal. Yin yoga er for dig med skader, stress, har børn du lader andre tage vare på imens du genoplader, dig der ikke kan sove om natten, dig der hælder til to marathon om året plus det løse, dig der foretrækker trail-run og pakker løbeskoene med, dig der sidder på kontor eller står op dagen lang og ja til dig der er frisk og rørig eller møg doven.
Stillingerne fortæller ofte på forskellig vis, at du har levet livet og som dagene går, kommer du lidt dybere og nye områder kan støje. Noget kan være fra en gammel skade, et traume og andet fra gammel vrede, en sorg der blev lagt låg på og nu mærker du, at din krop er der og den har brug for dig. Det er Yin. Din pensionsopsparing der forebygger og heler dit bevægeapparat og styrker dit sind, så du kan håndtere de dage, hvor ja-hatten føles ufattelig lille.

Overblikk
Avreise i måned:
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli

Overnatting

Quinta Bonita

Quinta Bonita er et skønt lille luksus boutique hotel lidt uden for byen Burgau. Hotellet har 8 værelser, en dejlig swimmingpool, dejligt lækre udendørsarealer og så er maden fantastisk. På hotellet er det muligt at låne cykler og fx køre til stranden eller byerne Lagos eller Burgau, som ligger tæt på.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

Du ankommer til The Lodge og checker ind på dit værelse. Den første yogatime starter kl. 16:00, hvor du skal være omklædt og klar. Hvis dit fly lander senere, så er det helt ok, at du ikke er med til den første yogatime.
 

Dag 2-6 Yin Yoga og andet

Her et programmet for en typisk dag. Variationer kan forekomme.

07:00 – 07:15 – Du står op og får en kop te med ingefær, citron og urter
07:15 – 09:15 – Yin Yoga
09:30 – 10:45 – Morgenmad
Tid på egen hånd
16:00 – 17:30 – Yin Yoga
18:30 – 20:00 – Aftensmad
Tid på egen hånd

Dag 7 Hjemrejse

Yin Yoga Retreat i Portugal er slut og det er tid til at rejse hjem - eller videre ud i verden. Vi håber, du har haft en fantastisk uge og håber, du vil med igen :)

Prisen inkluderer

 • 6 nætter i dobbeltværelse (delt med anden deltager – enkeltværelse kan tilkøbes)
 • Morgenmad alle dage
 • Frokostmadpakke alle dage
 • 3½-4 timers yin yoga hver dag
 • En dag med valgfri aktivitet (fx surfing eller en gåtur i skoven)
 • Frit brug af sauna, jacuzzi og swimmingpool (i åbningstiden)
 • Frisk frugt og te hele dagen
 • 6 aftensmåltider
 • Dansk Yin Yoga Instruktør hele ugen (Kristine Marie Rost)
Ikke inkludert
 • Flybillet fra Danmark til Lissabon
 • Rejseforsikring
 • Transport til/fra lufthavnen i Lissabon
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
Avreise
Hjemkomst
26. september 2020
03. oktober 2020
NOK 1.696,00

Praktisk info

Flybillet til Lissabon

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog meget let at komme fra Danmark til Lissabon.

Hvis I vil rejse fra København er der direkte fly med TAP Portugal stort set hver dag og Norwegian flyver direkte flere dage om ugen.

Hvis I vil flyve fra Billund er det også en mulighed, men herfra er der ikke direkte fly. Turen bør dog under alle omstændigheder ikke tage mere end 5½ time pr. vej.

I skal endelig sige til, hvis I har brug for hjælp til at finde den helt rigtige flybillet.

 

Din yin-yogainstruktør

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form.

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore. Kristine har undervist i Yin yoga i snart 4 år. I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som yin yogaterapeut på et af verdens bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin sideløbende med sin undervising i Yin og Restorativ yoga i et af Filippinernes førende yogastudier. Siden Kristine kom hjem har hun undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i Danmark. Kristine har de sidste to år repræsenteret Yin Yoga på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:

- Specialist i Yin Yoga med over 450timers uddannelse i ren Yin yoga, herunder Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk

- Yogalærer terapeut 500timer (Yoga alliance)

- Certificeret i Restorativ yoga, Senior yoga og yoga for brystkræftopereret

- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed

- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent

- Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine) og Taoism

Livsglæden og den omsorgsfulde personlighed  samt hendes naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

Andre oplevelser

Her er en lille kort liste med ting, I også kan opleve på denne tur (der er mange flere muligheder)

– Dagstur til Lissabon, Sintra eller Cascais
– Massage (koster 45euro for en time)
– Surfing
– Klatring
– Mountainbike
– Bueskydning
– og meget andet
 

Lufthavnstransfer

Vi kan sagtens arrangere, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til The Lodge. Det koster 50 euro pr. taxa pr. vej. I kan tilvælge transfer, når I booker rejsen, men I skal være opmærksomme på, at I skal betale for transfer lokalt (til chaufføren).

I forbindelse yin yoga-turene forsøger vi at arrangere at folk kan dele transfer. De som kan køre sammen vil få besked herom. Det ordner vi cirka en uge inden afrejse.

Dette skal du medbringe

– Vandflaske
– Termokrus
– Yogamåtte
– Tæppe
– Lunt tøj til at lave yin yoga i (uldsokker, hue, tørklæde, lun trøje, lune bukser)
– Lunt tøj til evt. kølige aftener
– Behagelige sko til gåture
– Klipklapper og/eller sandaler
– Dagsrygsæk
 

Første yogasession

Den første yogasession er kl. 16:00 på ankomstdagen. Du skal være omklædt og klar til at gå i gang. Hvis dit fly ankommer for sent til at du kan nå denne time, så skal du ikke gå i panik. Det er helt ok.
 

Mad og drikke

Morgenmad, frokostmadpakke og aftensmad er inkluderet i prisen. Frokostmadpakken laver man selv i forbindelse med morgenmaden, hvor der bliver stillet ekstra ting frem. Man kan fx lave en sandwich.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret i området ved Sintra. Data er taget fra yr.no.

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

På denne turen er det yoga og avslapning i et fantastisk hjørne av Portugal. Du bor p&a...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
Denne turen går til Zanzibar, hvor du bor på et hotell i den koselige byen Paje. Hotelle...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i TanzaniaVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider