Reisen kan desverre ikke bestilles for øyeblikket.

Du kan ringe oss på 23 96 66 25, eller komme tilbake på et senere tidspunkt for å bestille.

Spania - Gruppereise - Ayurvedisk livsstil og yoga retreat på Tenerife

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer relateret til stress? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, skønhed, varme, nærende mad og daglig inspirerende undervisning af Maria i lækre omgivelser på smukke, kraftfulde Tenerife!

I bor midt i det storslåede naturområde Masca, som er beliggende i bjergene i det vestlige Tenerife på et hyggeligt yoga ressort. I spiser tre lækre, økologiske og veganske måltider om dagen, hvortil de fleste fødevarer er dyrket på grunden. En af dagene vil være udrensningsdag, hvor I kun får juicer og supper (der kan dog tages individuelle hensyn).

Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bøger ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og “AYURVEDA – følg naturens rytme” og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig yoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!

"Retreat med Maria er den bedste gave, man kan give sig selv. Der blev skabt tid og rum til at lære sig selv bedre at kende og finde frem til den udgave af Mette, som jeg gerne vil være. Yoga, ayurvedisk livsstil og Maria er den perfekte kombination til et nyt indspark i sit liv. Jeg går konstant rundt med et kæmpe smil på læben og stråler efter denne fantastiske oplevelse og føler mig i langt højere grad i balance med mig selv.” - Mette
Yoga & Ayurveda

Maria Juhl

Yoga & Ayurveda

Læs mere »

Overblikk
Avreise i måned:
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Let yoga & intentioner for retreatet

Vi ankommer til det lækre Mandala De Masca midt i det storslåede naturområde Masca, som er beliggende i bjergene i det vestlige Tenerife kun 45 min fra lufthavnen. Når vi har fundet os tilrette i værelset og måske snuppet en dukkert i poolen, mødes vi til en let omgang yoga. Under yogaen får vi mulighed for at strække kroppen efter flyveturen og på en blid måde indstille os på de nye omgivelser og retreattet, der ligger forude.

Efter middagen om aftenen mødes vi til en snak om rejsens program samt vores intentioner og ønsker for turen. Når vi er bevidst om, hvad vi ønsker os, så er chancen for at få det opfyldt meget større.

Du vil høre lidt generelt om ayurveda og de tre doshaer vata, pitta og kapha (herefter kaldet livsenergier, som er den danske oversættelse, Maria bruger) og dele dit eget resultat på doshatesten (ayurveda personlighedstest), som du modtager og udfylder inden afrejse.

Dag 2 Stress af og mærk dig selv (vata dosha)

I dag bliver du introduceret til og lærer at balancere den livsenergi, der kaldes vata. Alle mennesker besidder alle tre livsenergier, men de fleste af os har en eller to overrepræsenteret. I løbet af retreattet arbejder vi med at balancere alle tre i os og forstå deres funktion, og hvordan vi bevidst bruger denne viden. Vi starter med at berolige vata, som er den dosha, der hurtigst kommer i ubalance og som er mest påvirkelig overfor stress og ændringer i miljøet omkring os. Uanset hvor meget vata, du har i din egen konstitution, så har vi alle brug for at berolige vata i os efter en flyvetur og markant ændring i klima og miljø. Det er det naturlige sted at starte vores rejse ind i ayurvedaens verden. Denne dag vil foruden beroligende yoga og åndedrætsøvelser introducere dig til ayurveda og livets (og retreatets) cyklusser.

Dag 3 Få balance mellem præstation, restitution og nydelse (pitta dosha)

De flestes hverdag er præget af pittas iltre energi, der handler om præstation, at yder sit bedste og hele tiden udvikle sig og blive bedre. Det er der intet galt med, men mange af os glemmer eller underprioriterer at tage tiden til det, en balanceret livsstil også handler om, nemlig at restituere og nyde livet. At balancere pitta handler om den berømte work/life balance og ’work’ refererer ikke kun til vores job, men hele vores kæmper mentalitet, som har brug for at blive balanceret med lethed, leg, grin og nydelse. Dagens yogaøvelser, åndedrætsøvelser mm. er skabt til netop at balancere pitta. Vi retter også opmærksomheden mod vores indre ild – agni – som ifølge ayurveda regulerer vores fordøjelse, der er det vigtigste for vores sundhed og velbefindende. Vi trapper ned kostmæssigt, spiser et let aftensmåltid og foretager en let udrensning.

Dag 4 Udrensning – giv plads til livsenergien (kapha dosha)

Kapha er den tungere, mere jordbundne del af os, der kan have en tendens til at stagnere og ophobe affaldsstoffer, fedt, væske og slim. Denne dag står derfor i udrensningens tegn – men på en blid og kærlig måde. Vi drikker gode juicer og spiser lækre, økologiske grøntsager. Vi laver udrensende yoga og åndedrætsøvelser og har fokus på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at nære os selv med det, der er bedst for os på alle planer. Du bliver introduceret til konceptet 'ayurvedisk mad’.
Eftermiddag: Naturewalk

Dag 5 Bliv inspireret (vata dosha i balance)

Når vata er i balance, så er vi naturligt åbne for nye idéer, vi er kreative, entusiastiske og føler os ’i flow’. Denne dag vil yogaen og resten af indholdet fordrer de kreative processer og du får mulighed for at tænke nye inspirerede tanker om dit liv gennem blandt andet visualisering og skriveøvelser.

Dag 6 Lev passioneret (pitta dosha i balance)

Når pitta er i balance, så lever vi med passion og er gode til at styre vores energi og opmærksomhed i retning mod vores mål og drømme. Pitta har en enorm drivkraft og evne til at handle og transformere. I dag tænder vi den indre ild gennem blandt andet yoga og visionsarbejde.
Eftermiddag: Naturewalk

Dag 7 Skab det liv, du drømmer om (kapha dosha i balance)

Når vata og pitta er i balance, så sørger kapha-energien for at vores drømme bliver til virkelighed. Kapha repræsenterer nemlig alt, der er fysisk, og er altså slutproduktet af vatas idé og pittas handling. I dag har vi fokus på at fejre, alt det vi har skabt, i vores liv, og det vi har delt, og retreattet afsluttes med festmiddag, musik og dans.

Dag 8 Hjemrejse

Vi køres til lufthavnen i tide til at nå vores fly tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer

 • 7 overnatninger (i delt dobbeltværelse, 3- eller 4 personers værelse)
 • 3 daglige vegetariske måltider med undtagelse af udrensningsdagen, hvor maden vil fylde mindre men friske juicer mere
 • 1 ½ times yoga hver dag
 • Dagens tema workshop med øvelser bl.a. åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, skriveøvelser
 • Maria Juhls bog: ”Lev Mere – Kæmp mindre – Ayurvedisk livsstil i Norden”
 • Maria Juhls guidede digitalt yogaprogram, Rejsen til helhed, til brug efter hjemkomsten
 • Sunde snacks, juicer og teer i løbet af dagen
 • 2 guidede ture i naturen
 • En openair filmfremvisning
 • Yogamåtter og udstyr
 • Transport til og fra lufthavnen
 • Dette er en pakkereise og er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven- se hvilke fordeler dette medfører for deg - klikk her
Ikke inkludert
 • Flyrejse fra Norge til Tenerife t/r
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Avreise
Hjemkomst

Praktisk info

Generelt om reisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i delte værelser. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen er inkluderet i prisen for rejsen. I kan selv vælge, om I vil flyve fra København eller Billund. Herunder kan I se tiderne for flyvningerne:

Flyrejse fra København

Flyselskab: Primera Air
Udrejse: 26.11.2017
København (07:10) - Tenerife (11:40)
Rejsetid: 5t 30m

Hjemrejse: 03.11.2017
Tenerife (12:40) - København (19:00)
Rejsetid: 5t 20m


Flyrejse fra Billund

Udrejse: 26.11.2017
Billund (09:00) - Tenerife (13:20)
Rejsetid: 5t 20m

Hjemrejse: 03.11.2017
Tenerife (14:20) - Billund (20:30)
Rejsetid: 5t 10m

Overnatning

På denne rejse bor vi på det eksklusive landsted Mandala de Masca. Stedet byder på en meget autentisk oplevelse af Tenerife. Mandala de Masca ligger i bjergene og har 11 værelser, to udendørs yoga shala'er og en indendørs yoga shala. Der er en swimmingpool, en meditations-terrasse, smuk natur med blomster i alverdens farver. 

Mere om Maria Juhl

Maria Juhl er ayurveda ekspert kendt fra medier som ChriChri, Move/Femina, Magasinet Liv & Sjæl, og tidligere som blogger for Fit Living. Maria er certificeret ved Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien indenfor holistisk sundhed, ayurveda, yoga og meditation. Hun udkommer 1. september med bogen ”Lev mere – Kæmp mindre, Ayurvedisk livsstil i Norden”. Dette livsstilsretreat arbejder med bogens temaer og hvordan vi integrerer den holistisk livsstil i vores liv. Læs mere om Maria på www.mariajuhl.com og meld dig ind i hendes FB-gruppe MER livsenergi, hvor du finder gratis guidede øvelser (link https://www.facebook.com/groups/1367370566627522/)

”Maria er en yderst kompetent og erfaren yogalærer. Hun er troværdig og tillidsvækkende og er en kæmpe ressource, der har meget at tilbyde. Som underviser er Maria tilstedeværende, hjertevarm og meget inspirerende og jeg har glædet mig til undervisningen hver gang.”
Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder

“Jeg blev smittet af Marias energi fra første møde! Marias budskab handler dybest set om, at vores rejse til balance og mere livsenergi kommer, når vi skaber plads, mærker efter og giver os selv omsorg og kærlighed. Marias undervisning er essensen af hendes dybe viden, koblet med hendes egen livserfaring, praksis, åbenhed og indsigt og vil inspirere DIG ligeså vel som hun inspirerer mig og dem, der kommer i SoulHouse hver uge!”
Mie Martha Moltke, danser, foredragsholder, forfatter og udvikler af FeminineFlow

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

På denne turen er det yoga og avslapning i et fantastisk hjørne av Portugal. Du bor p&a...
Vansklighetsgrad:
Yogaferie i PortugalVelegnet til solorejse
En fantastisk yogaferie på Gran Canaria, hvor du kan nyte stranden i Las Palmas og nyte yoga o...
Vansklighetsgrad:
Velegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider