NOK 5.690,00

Spania - Surfing på Gran Canaria, 1 uke

- Surfing, varme og hygge -

Gran Canaria er en fremragende surf-destination. På denne tur bor I ved stranden i hovedstaden Las Palmas (tæt på alt!) og i løbet af ugen har I fem dages surfing og surf-undervisning. Kunne det være bedre?

I bor i ”Surf House”, som er fordelt på to huse. Det ene hus har sovesale og er for de, som gerne vil møde en masse nye mennesker. I det andet hus bor man i private studio-lejligheder og har derfor mulighed for at vælge det sociale til og fra. Begge steder lover en fantastisk ferie og uanset hvor du bor ligger det fast, at surfing er i højsædet.

Surfingen foregår oftest på stranden lige foran Surf House. Når det gælder undervisning, så er der aldrig mere end seks elever pr. instruktør og det betyder, at der bliver tid til den enkelte i højere grad end mange andre steder - som typisk kører med 1-8 eller 1-10 i instruktør-elever-ratio.

Familier
Den lave intruktør-elever-ratio betyder også, at denne tur er egnet for familier med børn helt ned til syv år. Familier bør dog bo i en af lejlighederne, hvoraf der også er en enkelt med plads til fem personer.

En social oplevelse
En af de dejligste ting ved Surf House er den lethed, hvormed man møder nye mennesker. Der går meget hurtigt ”gruppe i den” og før I ved af det kender I alle de andre deltagere. Her dag er der nye aktiviteter, som alle kan deltage i. Det kan fx være tapasturen, hvor I besøger de mindre kendte (men bedste) beværtninger, livemusik-turen hver lørdag eller turen hvor man kan tage med ud i naturen og plante et træ.

Yoga
Surfing og yoga hænger efterhånden uløseligt sammen og derfor er det også muligt at booke yogasessions i løbet af dit ophold. På bookingformularen kan du vælge om du vil have fem yogatimer inkluderet. De vil typisk foregå efter surfing og inden de fleste går ud sammen og spiser aftensmad.

Nogle vejr-facts om Gran Canaria
Temperaturen på Gran Canaria er nogenlunde stabil og vintermånederne svarer til dansk sommer og sommer byder på en middeltemperatur på cirka 25 grader (kan let komme op på ca. 30 i dagtimerne). Vandtemperaturen er generelt mellem 19 og 23 grader (også i januar).

Overblikk
Avreise i måned:
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli
aug.
sep.
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Surfing"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Surf House

En villa lige på strandpromenaden med to soveværelser, en stue, køkken og bad/toilet. Hvis I er flere kan I få hele Surf House for jer selv, men ellers får I bare et værelse/seng her og deler ellers huset/værelset med andre. Det ene værelse har en dobbeltseng og det andet har tre enkeltsenge. Begge værelser har havudsigt og der er wifi. Surf House er i gåafstand til surf-spots og der er desuden et spot i vandet lige foran huset - godt for øvede surfere. Begynderspots ligger cirka 5-10 minutters gang fra huset.

Se flere bilder »

Studiolejlighed

Hvis I hellere vil bo i privat lejlighed/studio, så kan vi arrangere dette. Dels er der nogle lejligheder over surf house og andre ligger tæt på. Nogle af lejlighederne har havudsigt og alle har fuldt udstyret køkken-niche og bad/toilet. Vigtigt: Billederne her er eksempler på de lejligheder, vi bruger. Præcis hvilken lejlighed I får kan variere. Det kan også være en, som der ikke er billeder af. Det afhænger af, hvad der er ledigt, når I booker.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Las Palmas, hvorfra I enten bliver hentet eller selv sørger for transport til Surf House. Vi kan sagtens arrangere transporten for jer og den koster 30 euro pr. bil pr. vej (1-4 personer) og I skal bare betale chaufføren direkte.

Dag 2-7 Surfing og en masse andet

I bruger dagene på at surfe og hygge jer med de andre i Surf House. I løbet af ugen er der diverse aktiviteter, som det er valgfrit at deltage i.

Dag 8 Hjemrejse

I køres eller finder selv til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Las Palmas
  • Transport til/fra lufthavnen (kan tilvælges ved booking)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 5.690,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i delte værelser. Dette kan være værelser med 2-12 senge. Det er også muligt at bo privat mod et tillæg. I kan bruge bookingformularen til at vælge jeres præcise ønsker og se den endelige pris.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Norge til Gran Canaria (Las Palmas) er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne via fx. momondo.no.

I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Links
Momondo
Norwegian

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen indtil vi har bekræftet turen.

Lufthavnstransfer

Transporten til/fra lufthavnen koster 30 euro pr. bil pr. vej (1-4 personer). Hvis I ønsker dette tilvælges det på bookingformularen og betales lokalt til chafføren.

Overnatning

Surf House ligger lige ved stranden og i gåafstand til alt i byen. Den billigste version af turen får I ved at bo på sovesale, men det er også muligt at få private studiolejligheder.

Mad og drikke

Måltider er ikke inkluderet i prisen. Der er rigeligt med spisesteder i umiddelbar nærhed af Surf House og surf-stranden, hvor I kan købe morgenmad, frokost og aftensmad.

Det er almindeligt, at gæsterne i Surf House går sammen ud og spiser om aftenen, men det er naturligvis helt valgfrit om man har lyst til dette. Der er også køkken, for de som vil lave mad selv.

Ekstra aktiviteter

Hver uge foregår der fem ekstra aktiviteter, som I kan deltage i, hvis I har lyst. De er:

1. Dagstur til særlige ikke-turistede steder på øen. Stederne varierer, men vi lover en autentisk oplevelse.
2. Besøg hos Finca de Osorio, hvor deltagerne kan plante deres eget træ (inkluderet i prisen)
3. Guidet besøg i en traditionel Finca Canaria, hvor der laves vin, dyrkes tropiske frugter, tappes vulkansk vand og europas eneste kaffeplantage. Hvis I vil smage på produkterne, skal I selv betale det (koster 6 euro pr. person)
4. Tapas-tur i den gamle landsby Vegueta (prisen er 2 euro for "speciel tapa + drink")
5. Koncert-tur langs surf-strandpromenaden ved La Cicer - hver lørdag aften

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Dette er en fantastisk yoga og surfeferie. Du bor i Surf House med mange andre surfere, og hver dag ...
Vansklighetsgrad:
Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSingel Reiser
På denne turen bruker du en uke på Fuerteventura på å lære eller bli f...
Vansklighetsgrad:
Surfing på FuerteventuraSurfing i SpanienSingel Reiser
Denne turen går til området rundt den avslappede surfebyen Taghazout, her er det sol og ...
Vansklighetsgrad:
Surfing i MarokkoSingel Reiser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider