NOK 6.190,00

Sri Lanka - Surf Camp Sri Lanka, 1 uke

Drømmer du om at fange en varm bølge og ride den hele vejen til en solrig hvid sandstrand? Så er Surf Camp Sri Lanka lige stedet for dig. Her kan du, uanset om du er trænet eller begynder, nyde ferien på et af verdens mest oplagte og uspolerede surf-spots – fri for store hoteller og overfyldte strande.

Hos Bering Rejser er vi dog klar over at den perfekte surfing rejse også handler om andet end strandens kvalitet og bølgernes højde. Derfor har vi lagt vægt på at instruktørerne, omgivelserne og stedets atmosfære er helt i top så vores besøgende fra overalt i verden kan få det meste ud af deres ferie. Som det ses på billederne (øverst på siden), kunne Surf House ikke være placeret bedre – blot et stenkast fra vandet.

En typisk dag på Surf Camp: Døs hen til lyden af brydende bølger langs kysten, åbn øjnene og tjek surf forholdende ud af vinduet. Vælg så om det skal være et solopgangs-surf før morgenmaden eller vent og tag en aftentur.

Ligegyldigt om det er første gang du surfer eller om du har prøvet det masser af gange før, kan vores dygtige instruktører med garanti hjælpe dig til at nå det næste niveau. Surfingen foregår altid i små grupper af surfere på samme niveau og der bruges bla. videoanalyse af stil og teknik, så du kan være sikker på, at fundamentet er i orden. Som en ekstra bonus får du en kopi af dine bølger med hjem. Den lette adgang til vandet betyder desuden, at der er mindst mulig ventetid på at komme i vandet så du hurtigst muligt kan fange de bedste bølger.

Bemærk: Ture til Yale national safari park, buddhistiske templer, riverboat safari og mange andre dags -og eftermiddagsture kan arrangeres lokalt.

Overblikk
Avreise i måned:
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli
aug.
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Surfing"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Surf Camp Sri Lanka

Surf Camp Sri Lanka er ikke en 5-stjernet luksus yoga-spa, men en surf camp. Hotellet er rent og simpelt og ligger på en af de bedste strande i området. Alle værelser er dobbeltværelser eller tripelværelser og alle værelser har eget bad og toilet. Det luksuriøse ved stedet er de naturlige omgivelser, den lette adgang til vandet og det faktum at du har stranden som dørmåtte. Surf Camp har desuden sin egen fantastiske udendørs restaurant kun få meter væk fra vandet, hvor du vil få serveret morgenmad sammen med de andre gæster.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Colombo, hvor I enter bliver hentet eller rejser videre. Hvis I bliver hentet, vil der stå en person med et skilt, hvorpå jeres navne står. Hvis ikke skal I finde en taxa eller rickshaw, som kører jer til togstationen i Colombo. Det tager cirka 2½ time at blive kørt hele vejen og 4-5 timer, hvis I tager toget selv.

Når I ankommer til Surf Campen bliver I vist hen til jeres værelse, hvor I kan slappe lidt af. Afhængigt af hvilken tid på døgnet i ankommer, kan det være, at I kan nå at surfe allerede i dag.

Dag 2-7 Surfing

I bruger dagene på at surfe, så meget I har lyst til og ellers opleve så mange af de utroligt spændende tilbud, som Sri Lanka har at byde på. Surfingen starter typisk med ovarmning omkring kl. 9, hvorefter der er to timers undervisning inddelt efter niveau. Omkring middag serveres frokost, hvorefter der er yderligere to timers undervisning.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at rejse hjem. I pakker jeres sager og bliver kørt til lufthavnen (eller tager toget).

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flybillet fra Norge til Colombo
  • Transport til/fra lufthavnen (se under praktisk info)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 6.190,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Hvis du rejser alene vil du dermed dele værelse med en fremmed, med mindre du tilkøber enkeltværelse for 745kr.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse til Colombo

Du er selv ansvarlig for at booke flyrejsen til Colombo. Du skal være opmærksom på, at de fleste afgange fra Norge betyder, at du først ankommer næste dag. Du skal dermed finde en afrejsedato, som er dagen før dag 1 i rejseprogrammet (dette kan dog variere). Når du booker rejsen hos os, bør du vente med at bestille flybilletten til vi har bekræftet din tur.

De følgende flyselskaber flyver på strækningen

Emirates
Qatar Airways
Airlanka

Du kan også tjekke momondo.no for at finde den bedste pris på flybilletterne. Husk at sige til, hvis du har brug for hjælp til at finde flybilletten.

 

Lufthavnstransfer

Når du booker denne rejse, kan du vælge at tilkøbe privat transfer fra lufthavnen til Surf Camp Sri Lanka. Bemærk, at denne transfer betales lokalt og koster følgende:

1-2 personer: €85 i alt pr. vej
3 personer:  €105 i alt pr. vej
3+ personer €30 pr. person pr. vej

Husk at sende os dine flydetaljer, så vi kan arrangere transferen. Du skal desuden huske at medbringe kontanter til chaufføren (euro).

Det er også meget let at tage toget fra Colombo til Ahangama, hvor vi sørger for, at du bliver hentet.


 

Om surfingen

Når vi skriver, at der er to surfingsessions pr. dag, så betyder det, at der er 2x2 timers undervisning pr. dag. Det foregår ved, at I mødes på stranden, hvor I varmer op. Herefter går arbejdet i gang og I surfer på livet løs, imens instruktørerne holder øje og lærer fra sig. Herefter øver I selv. Efter frokost er der endnu en omgang undervisning, som foregår på samme måde.

Hvis du har lyst til at surfe udover de planlagte undervisningsforløb, så gør du bare det.

Pas og Visum

Der kræves visum for at rejse ind i Sri Lanka. Det kan op mod USD 30 søges på http://www.eta.gov.lk/slvisa/ eller USD 35 ved ankomst.

Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Dette er en fantastisk surfeferie. Du bor i Surf House med mange andre surfere, og hver dag blir du ...
Vansklighetsgrad:
Surfing i PortugalVelegnet til solorejseSinglereiser
Lanzarote har surf-spots i verdensklasse og på denne tur skal I opleve dem. Turen går ti...
Vansklighetsgrad:
Surfing i SpanienVelegnet til solorejseSinglereiser
Denne turen går til området rundt den avslappede surfebyen Taghazout, her er det sol og ...
Vansklighetsgrad:
Surfing i MarokkoSinglereiser
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider