NOK 8.190,00

Egypt - Kitesurfing i El Gouna, 1 uke

I har sikkert allerede hørt om El Gouna og hvor lækkert et sted, det er at kitesurfe. Rygterne taler helt sandt og det skyldes den helt perfekte blanding af fladt lavt vand og en fremragende vindstatistik.

På denne rejse kan I vælge mellem begynderkurser, kurser for øvede, udstyrsleje eller I kan selv medbringe udstyr og blot opbevare det i kitecentret. Med andre ord, så er denne tur for alle, som har lyst til at kitesurfe. På bookingformularen kan I også helt fravælge kitesurfing, hvis nu I rejser med nogle som ikke selv har lyst.

Overnatningen på turen foregår på et "uspecificeret 4-stjernet hotel" og det er ikke muligt at få at vide, hvor I skal bo før cirka to dage før ankomst.

El Gouna ligger cirka en halv times kørsel nord for Hurghada. Man kan sige at El Gouna er et stort resort bestående af en række mindre resorts og hoteller. Udover at tilbyde en masse vandsport, kan I også besøge det lokale museum, akvariet, gokart-banen, painball-arenaen, tennisbanerne. Der er desuden downtown-område, hvor I finder restauranter, barer og alverdens anden underholdning.
For at se de forskellige kitesurf-pakker skal I kigge længere nede på siden under ”praktisk info”. Fraprisen på denne side er sat til at være den billigste af kitesurfpakkerne (udstyrsleje) og det betyder, at prisen bliver mindre, hvis I fx vælger storage-pakken eller ikke-kitesurf-pakken.

Overblikk
Avreise i måned:
mai
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Surfing"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Uspecificeret 4-stjernet hotel i El Gouna

I bor på uspecificeret 4-stjernet hotel i El Gouna med All Inclusive. Måden man kommer fra hotellet til kitesurfspottet foregår oftest ved at man tager en af de mange tuk-tuks, som er i området. Man kan også bare gå derover.

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Hurghada, hvor I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel i El Gouna. I bliver vist til jeres værelse og herefter kan I slappe lidt af efter flyveturen. Afhængigt af, hvornår I ankommer, kan I evt. gå over til kitesurfcentret og melde jeres ankomst. I kan dog også sagtens vente til dag 2.

Dag 2-7 Kitesurfing og en masse andet

Dagene bruges på at nyde solen og kitesurfe så meget som muligt.

Dag 8 Hjemrejse

Så er det tid til at rejse hjem. I bliver kørt til lufthavnen i tide til at nå jeres fly.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Hurghada
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Visum (Kan købes i lufthavnen ved ankomst til Egypten. Prisen er ca. 100 danske kroner.)
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 8.190,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler et dobbeltværelse. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse. Den ekstra pris for enkeltværelse er 2.010kr. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Det er også muligt at tage med selvom man ikke vil dykke. I så fald er prisen lavere. I kan finde jeres nøjagtige prise ved at tjekke bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side to, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Kitesurfing-pakker

På denne tur, kan I vælge mellem følgende pakker. På bookingformularen kan I se hvad turen vil koste udfra jeres ønsker.

Begynderpakken
Denne er for personer, som aldrig har prøvet at kitesurfe og skal lære det helt fra bunden. Det kan også være for folk, som har prøvet at kitesurfe en dag for et par år siden og som derfor starter næsten fra bunden.

Pakken inkluderer
7 nætter på uspecificeret 4-stjernet hotel i dobbeltværelse
All Inclusive på hotellet
2-3 dages kitesurfingkursus for begyndere (8 timers undervisning i alt)
Alt udstyr under kurset
2 dages leje af kitesurfingudstyr
Rescue Cover
Transport til/fra lufthavnen

Øvet-pakken
Dette er for personer, som allerede kan kitesurfe, men som har brug for at finpudse nogle teknikker. Pakken inkluderer et 4 timer kitesurfkursus med fokus på de ting, I ønsker og hele ugen har I adgang til det nyeste F-One-udstyr. I den tid, hvor I kitesurfer selv bliver der holdt øje med jer og der vil komme nogen ud og hjælpe jer, hvis I har problemer. I kan frit skifte udstyr, som det passer jer.

Pakken inkluderer
7 nætter på uspecificeret 4-stjernet hotel i dobbeltværelse
All Inclusive på hotellet
4 timers kitesurfingkursus for øvede fordelt på 1-2 dage
Alt udstyr under kurset
6 dages leje af kitesurfingudstyr (premium F-One)
Rescue Cover
Transport til/fra lufthavnen

Udstyrsleje-pakken
Denne er for folk som sikkert kan kitesurfe selv. I den tid, hvor I kitesurfer selv bliver der holdt øje med jer og der vil komme nogen ud og hjælpe jer, hvis I har problemer. I kan frit skifte udstyr, som det passer jer.

Pakken inkluderer
7 nætter på uspecificeret 4-stjernet hotel i dobbeltværelse
All Inclusive på hotellet
1 uges leje af kitesurfingudstyr (premium F-One)
Rescue Cover
Transport til/fra lufthavnen

Storage-pakken
Denne er for jer, som helst vil medbringe jeres eget udstyr på turen. I kan opbevare jeres udstyr i kitecentret, som er aflåst og bevogtet hver nat. Storage inkluderer plads til 4 kites og 2 boards pr. person. I den tid, hvor I kitesurfer selv bliver der holdt øje med jer og der vil komme nogen ud og hjælpe jer, hvis I har problemer.

Pakken inkluderer
7 nætter på uspecificeret 4-stjernet hotel i dobbeltværelse
All Inclusive på hotellet
6 dages storage af kitesurfingudstyr
Rescue Cover
Transport til/fra lufthavnen

Flyrejse / Transport

Flyrejsen er ikke inkluderet i rejsens pris. Flyrejsen kan fx købes via Momondo.no. Du skal endelig sige til, hvis du vil have hjælp til selv at finde flyrejsen.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet turen.

Bemærk: Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Overnatninger

På denne tur bor I på et 4-stjernet resort/hotel i El Gouna i dobbeltværelse. Der vil være All Inclusive på hotellet. Præcis hvilket resort/hotel afgøres først nogle dage inden, I ankommer til Egypten.

Mad og drikke

På denne tur er der All Inclusive på hotellet.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima og vind

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af El Gounas klima, kan du se nogle data her. Data er taget fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider