NOK 5.390,00

Spanien - Kitesurfing på Fuerteventura, 1 uke

Bemærk: Rejsens grundpris er kun inkl. udstyrsleje. Hvis du scroller ned til praktisk info, kan du i afsnittet "Generelt om rejsen", se de forskellige kursusmuligheder.

Hvis du vil have en solrig ferie, hvor du samtidig kitesurfer eller lærer at kitesurfe? Jamen så er dette rejsen for dig. Fuerteventura har solen, sandet, vandet og de perfekte kitesurf-spots – og vi har personalet, som kan arrangere det hele for dig.

Dagene vil gå med at kitesurfe så meget som muligt, hvad enten du kitesurfer selv (med rescue cover) eller du er på kitesurfingkursus. Under praktisk info længere nede på siden, kan du se de forskellige pakker, du kan opleve.

Aftenerne kan du tilbringe sammen med de andre beboere på Surf-Hostel eller du kan tilbringe tiden på egen hånd. Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget du har lyst til at være med.

Der er få som kan blive enige om, hvad navnet Fuerteventura betyder. De fleste er enige om, at ordet Fuerte betyder stærk, men ingen kan tilsyneladende enes om, hvorvidt ordet Ventura betyder held, lykke, vind eller eventyr. I virkeligheden kan det være ligegyldigt, fordi de fire forskellige betydninger alle rammer fuldstændigt plet.

Fuerteventura er de Kanariske øers næststørste ø og er den af øerne, som ligger tættest på den Afrikanske kyst (kun ca. 100km). Her er knap så meget trængsel, som på naboøerne og det er på trods af, at øen kan bryste sig af at have nogle af Europas bedste strande. Og det er naturligvis et held, når tiden er til surfing, windsurfing og kitesurfing.

Vind er der en masse af på Fuerteventura og det er netop det element der gør øen til et verdensberømt sted at surfe, windsurfe og kitesurfe. I løbet af denne surfingferie vil du stifte ekstra godt bekendtskab øens nordligste by Corralejo, hvor Surf-Hostel ligger, og strandene der omkring.

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Surfing"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Surf Hostel

Et lille, hyggeligt og simpelt surf-hostel, der består af syv værelser (fordelt i enkeltværelser, to-personersværelser og tre-personersværelser), to fælleskøkkener og to fælles badeværelser med toilet. Derudover er der en fællesstue, der ofte bruges til at hygge om aftenen. På taget er der en tagterrasse, som frit kan bruges til at solbade eller at grille. Man skal være mindst 18 år for at kunne bo på Surf-Hostel. Hvis I er en familie med børn vil vi derfor henvise til lejlighederne i Casa Quemadas.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen på Fuerteventura, hvor I bliver hentet og kørt til Surf Hostel. Når I har fået læsset jeres sager ind på værelset kan I evt. tage til stranden eller bare nyde Corralejo.

Bemærk: personen, som henter jer i lufthavnen står ved lufthavnens cafeteria. Ikke lige når I kommer ud gennem tolden. Cafeteriaet er ikke til at overse.

Dag 2-7 Kitesurfing og meget andet

I bruger dagene på at have det så sjovt som muligt og på at kitesurfe så meget som muligt. Hvordan de dagene fordeler sig afhænger af, hvornår, I ankommer så husk at tjekke startdatoerne for de forskellige kurser under praktisk info.

Aftenerne bruges typisk sammen med de andre beboere på Surf Hostel og særligt tagterrassen danner ofte ramme om hyggelige aftener med grill og hygge. Det er også meget almindeligt at gæsterne går ud og spiser sammen i byen. Det er naturlivis helt valgfrit, hvor meget du vil deltage i.

Dag 8 Hjemrejse

Så blev det til turens sidste dag. I bliver kørt til lufthavnen tids nok til at nå jeres fly til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Fuerteventura
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 5.390,00

Praktisk info

Generelt om rejsen

Der er forskellige variationer af denne rejse afhængigt af, jeres kitesurfing-niveau. Når I booker rejsen, kan I vælge, hvilken pakke I skal bruge. Alle pakker kan opgraderes til ophold i lejlighed i stedet. Denne opgradering koster 1.290kr pr. person for mindst to personer. Det er også muligt at få enkeltværelse i Surf Hostel. Enkeltværelse koster 1.490kr pr. uge.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

De forskellige pakke-muligheder

Hvad I lærer på de forskellige kurser står beskrevet under "Kitesurfingkurser" længere nede.

Begyndere:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- 4 dages kitesurfingkursus (13 timer)
- Alt udstyr til kurset
- IKO-bog og certifikat
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Pris: 6.380kr pr. person

 

Øvede:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- 3 dages kitesurfingkursus for øvede (8 timer)
- 2 dages leje af kitesurfingudstyr
- IKO-bog og certifikat
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Pris: 6.280kr pr. person

 

Selv-sejlende/kun udstyrsleje:

- 7 nætter i Surf Hostel i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- Leje af kitesurfingudstyr hele ugen
- Rescue Cover
- Fri surf- og Stand Up Paddle-boards på vindløse dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Pris: 4.590kr pr. person

Bemærk: i denne pakke er udstyrslejen kun Kite og Board. Våddragt, trapez og andet udstyr er ikke inkluderet, men kan lejes på stedet eller tages med hjemmefra. Der er 50 kites og størrelserne er: 5.0,7.0,8.0,9.0,12.0,13.5,15.0,18.0

Medrejsende / ikke-surfer

- 7 nætter i Surf House i delt værelse
- Morgenmad alle dage
- Frokostmadpakke alle dage
- Transport til/fra stranden alle dage
- Transport til/fra lufthavnen

Pris: 2.500kr pr. person

Transport

Flyrejsen fra Norge til Fuerteventura er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no eller hos charterbureauerne. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Links
Momondo

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Når I ankommer til Fuerteventura vil I blive mødt i lufthavnen af vores folk, som kører jer til Surf House eller jeres lejlighed.

Kitesurfingkurser

På Fuerteventura tilbyder vi to forskellige kitesurfingkurser. Det ene er for begyndere og det andet er for øvede. Herunder kan du se, hvad su kan lære i de forskellige kurser. Hvis du er for advanceret til det øvede kursus, men stadig vil have undervisning, så kan vi arrangere privattimer for dig. Ring til os, hvis du vil høre mere om dette.

Bemærk: Kurserne starter på forskellige tidspunkter i løbet af ugen og afhængigt af, hvornår du ankommer til øen, kan det betyde, at du starter ferien med en hviledag.

Begynderkurset (starter tirsdag, torsdag og søndag)

Dag 1 - Teori og strand
Kurset starter med en times teori, hvor du lærer følgende:

- Introduktion til kites
- Introduktionen til vind
- Sikkerhed
- Introduktion til tidevand og vejr
- Introduktion til udstyr

Efter teori er det tid til tre timers "beach work", hvor du lærer:

- At rigge udstyret
- At launche kiten
- At landing kiten
- At styre dragen og relaunch
- Yderligere forklaring om vind og sikkerhed

Efter denne del af kurset har du nu tre timer, hvor du kan blive på stranden og træne for dig selv (under opsyn). Bemærk, at denne del af kurset er en gratis service. Den er valgfri og du får ikke refunderet noget, hvis du ikke bruger det.

Dag 2 - I vandet
Nu skal du i baljen. Kurset foregår via både, hvor der seljes ud på åbent vand. Det gør vi dels, fordi vi dermed kan være ligeglade hvad vej vinden blæser og dels fordi der dermed ikke er noget, som begyndere kan støde ind i, hvis de fx ikke lige kan styre dragen.

Første del af kurset skal der body-dragges og du skal lære at bruge de teknikker, du lærte på dag 1. Du skal også lære at forstå principperne i, hvordan man holder højde. Derudover skal du øve dig i at relaunch dragen.

Anden del af kurset i dag bruges med boardet. Det starter med at instruktøren viser, hvordan det foregår og så øver du.

Dag 3 og 4
Øvelse gør mester og fra nu af skal du bare øve dig så meget som muligt (under opsyn). Præcis hvordan de sidste dage forløber er ikke helt til at sige på forhånd, fordi det også handler om, hvor langt du er nået på de første to dage. Vi kan dog sige at "Fokus er på, at få dig det sidste stykke op på boardet og du vil blive vejledt i at lykkes med det".

 

Kursus for øvede (starter mandag, onsdag og fredag)

Dag 1
Kursets første time går med en genopfriskning på stranden. Nogle øver med en trainer-kite, andre laver simulerer body-drag eller simulerer vandstart.
Efter genopfriskningen foregår kurset i vandet og er delt i to dele. Igen er det afhængigt af dit niveau, men nogle starter med at øve mere body-drag andre går direkte på boardet. Instruktøren viser dig den øvelse, du har brug for og herefter er det din tur. Når du har styr på det, du skal øve, så kan du øve det selv (under opsyn).
I kursets anden del er der fokus "board-work". For nogle gælder det om at komme op på boardet, imens andre skal arbejde på fx at holde højde. Igen viser instruktøren dig, hvad du skal gøre, du øver dig og når I er enige om, at det er sikkert, at du øver selv så holder instruktøren bare øje med dig.

Dag 2
Kursets anden dag fungerer ligesom den forrige (dog uden den første time på stranden).

Vinden

Det bedste tidspunkt at windsurfe og kitesurfe på Fuerteventura er fra marts til august, hvor vinden næsten altid er stabil og cross-shore. Fra november til februar bliver vinden en anelse mere utilregnelig (men stadig god) og vinden er enten on-shore eller off-shore. Derfor bliver kitesurfing og windsurfingkurser i denne periode ofte afholdt ved brug af både, så kurserne kan garanteres.

Oktober er den mest ustabile vind-måned på Fuerteventura, men det er også her de store bølger begynder at vise sig.

Hvad hvis der ikke er vind?

Hvis I oplever vindløse dage på turen, så kan I frit bruge surfboards og stand up paddle-boards på stranden. Der er også mulighed for, at I kan tage med ud og bølgesurfe ved andre spots, men dette kræver, at surfkurserne ikke er fuldbooket. Hvis jeres deltagelse i surfing fx  kræver, at der skal en ekstra instruktør og en ekstra bil af sted, så vil I skulle betale ekstra for dette.

Børn med på turen

Børn skal være mindst 14 år for kunne være med til kitesurfingen. Det vigtigste er dog, at barnet vejer mindst 45kg.

Overnatning

Når man bor på Surf-Hostel bor man på dobbeltværelser (der er dog eet enkelt værelse med plads til 3) og hvis man rejser alene bor man som udgangspunkt sammen med en fremmed. Det er dog muligt at tilkøbe enkeltværelse for 990kr pr. uge.

Bemærk: Alle pakker inkluderer "delt dobbeltværelse". Hvis I er to, som rejser sammen betyder det naturligvis, at I deler værelse med hinanden.


 

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima og vind

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet og vinden på Fuerteventura. Data er fra yr.no og fra windfinder.com

 

 

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Variasjoner av denne reisen

Video

Her kan I se en lille video af, hvad I kan forvente på Fuerteventura. Bemærk, at undervisningen foregår fra både ude på havet (som I kan se det i videoen)

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Kitesurfing på Zanzibar er fantantastisk. På denne tur bor du lige ved kitesurf-spottet ...
Vansklighetsgrad:
Kitesurfing på Zanzibar
Denne rejse tager dig til Essaouira i Marokko, hvor du lærer at kitesurfe. ...
Vansklighetsgrad:
Kitesurfing i Marokko
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider