Liveaboards med Bering Travel

Liveaboard er betegnelsen for en dykkerferie, hvor man bor på båden hele turen. Turene er generelt lavet for dykkere, som ønsker en ferie, hvor der er fuld fokus på dykning, afslapning og på at møde andre dykkere.

Tager man på liveaboard, så er der oftest 3-4 dyk om dagen og der er mulighed for at prøve de mere teknisk svære dyk. Det er fx på liveaboards i Egypten, hvor man dykker steder som Brothers, Elphinstone og Thistlegorm-vraget. Der er store dykkeroplevelser i vente.

Når vi arrangerer liveaboards så gør vi det oftest med en dansk rejseleder/divemaster. Der er dertil altid lokale dykkerguides med på turene, fordi deres kendskab til områderne er enormt og en vigtig ressource.

For at deltage i en liveaboard bør man som minimum være Open Water Diver, som er i gang med at tage Advanced Open Water-kursus på turen. Er man ikke dette, kan der være dyk på turen, som man ikke kan deltage i, fordi de enten er på for stor dybde eller fordi de kræver tekniske færdigheder, man ganske enkelt ikke har endnu.

Når man er på liveaboard har man meget tid til at slappe af og lade op imellem dykkene og derfor er det en god idé at medbringe et par bøger og evt. nogle spil. Du kan forberede dig på at komme helt ned i gear på en liveaboard, hvilket er en del af charmen. Du skal intet andet end at lade os sejle dig fra det ene fantastiske dykkersted til det næste og nyde de spændende dyk. Det kan næsten ikke være lettere.

Du er meget velkommen til at kontakte Bering Travel, hvis du vil vide mere om Liveaboard.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider