NOK 10.890,00

Nepal - Annapurna Base Camp Trek, 16 dager

Trekket til Annapurna Base Camp byder på et varieret landskab med udsigt til de høje snedækkede tinder i Annapurna-bjergkæden. Trekket er et af de mest populære i Annapurna-regionen, som ligger i det vestlige Nepal. Sværhedsgraden er middel, men den alpine del af turen kan være ganske udfordrende.

Trekket fører jer gennem rhododendronskove og terrassemarker, som ligger smukt i det bakkede landskab. Turen er desuden en unik måde at opleve et utroligt smukt landskab og samtidig få indblik i, hvordan livet leves i de små landsbyer. Selve trekket starter i Nayapul og indledes med vandring langs en lille flod. Ruten byder på bambusskove og indimellem vil I kunne se vilde dyr. De smukke udsigter til Annapurna, Dhaulagiri, Himchuli og Machapuchhre følger jer på hele turen. Husk at nyde de fantastiske solopgange.

Overblikk
Vansklighetsgrad:
1
2
3
4
5
6
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Vandring"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Hoteller, Hytter og Tehuse

På turen bor du på en blanding af hoteller, hytter, guesthouses og te-huse. I Kathmandu er det hoteller og når du når op i bjergene, så er det fortrinsvis guesthouses og te-huse. Billederne viser nogle typiske steder, så du får en ide, hvad vi taler om.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst til Kathmandu

Når I ankommer i Kathmandu, bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Efter I har hvilet, kan I eksempelvis se jer om i Thamel-området i byen, som er et turistcentrum. Hvis I ankommer tids nok bliver I briefet om turen i aften. Hvis I ankommer for sent til at blive briefet sker det bare på dag to.
Overnatning: Hotel i Kathmandu

Dag 2 Sightseeing i Kathmandu (Hindu- og Buddhist-templer)

I dag skal I rigtig få set noget af Kathmandu. I bliver mødt om morgenen og efter en lækker morgenmad bliver I vist rundt i byen, hvor I vil se det berømte hindutempel Pasupatinath, som er dedikeret til guden Shiva og som ligger ved bredden af den hellige flod Bagmati. Templet er bygget i pagode-stil med flot udskårne sølvdøre og er et af de helligste templer i den hinduistiske kultur. Pasupatinathtemplet er målet for hinduistiske pilgrimme fra hele verden i løbet af Shivartri. Det er kun hinduer, som har lov til at træde ind i templets centrale gårdsplads. Turister må “nøjes” med at se templet fra Bagmatiflodens modsatte bred.

Længere nede ad Bagmatifloden finder I Guheshwori-templet på en bakketop omgivet af skov. Templet er også kendt som Akash Yogini. Det er også et berømt mål for hinduistiske pilgrimme og i templet finder man et alter dedikeret til guden Parbati, som er Shivas ægtefælle.
Udflugten giver også mulighed for at observere de nepalesiske hinduers kremeringsritualer, som praktiseres i fuld offentlighed ved bredden af Bagmatifloden.

Dernæst går turen til det buddhistiske tempel Bouddhanth, som er den største Stupa (buddhistisk jordhøj) i Sydasien og centrum for buddhisme i Nepal. Den gamle og kolossalt store Stupa blev bygget i 600-tallet af kongen Man Dab af Lichhabi-dynastiet. Stupaen hviler på tre store terrasser og ovenfra tager den form som en lotusblomst, som er en meget hellig blomst for buddhister i hele verden.
Efter besøget spises der frokost og I tager videre til middelalderbyen Bhaktapur. Byen er kendt for sine store pladser, flotte templer (Nyatpola og Dattatraya) og det smukke “Palace of Fiftyfive Windows” . Byen er på UNESCO’s verdensarvsliste.
Overnatning: Hotel i Kathmandu

Dag 3 Fly til Pokhara (900m) - køretur til Nayapul (1010m) - trek til Tikhedungha (1570)

Morgenen byder på en flot flyvetur til Pokhara, hvorfra I køres direkte til Nayapul, hvor trekket starter. Efter en kort vandretur langs Modi Khola-floden, når I til Birethanti (1015m), som er en stor by med mange butikker og tehuse. Herfra fortsætter I til landsbyen Hille (1495m), hvorefter I når til Tikhedungha (1570m). Dagens tur er kort, let og er en god måde at få nogle kilometer i benene.
Dagens Trek: 3½ time
Overnatning: Lodge

Dag 4 Trek til Ghorepani (2840m)

Efter at have forladt Tikhedhunga fortsætter I jeres rejse med at gå stejlt opad til Ulleri, som er en stor Magar-landsby i 2070 meters højde. Derefter fortsætter ruten med at gå opad – dog ikke ligeså stejlt som før – og fører jer igennem flotte ege- og rhododendronskove til byen Banthanti (2250m). Derfra trekker I til byen Nangethanti (2460m) og derfra til Ghorepani (2840m). Ghorepani er en relativt stor landsby med en fantastisk udsigt over Annapurna, Nilgiri og Dhaulagiri. Her kan I fylde taskerne med drikkevand og snacks til de næste dage.
Dagens trek: 6 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 5 Trek til Poon Hill (3210m) og til Tadapani (2710m)

I står tidligt op i Ghorepani og går to timer til Poon Hill, hvor I ser den fantastiske solopgang over Annapurna og Dhaulagiri. Her tilbringer I en times tid inden I begiver jer tilbage til Ghorepani og får morgenmad. Efter morgenmaden går vi langs klippesider og igennem gran- og rhododendronskov til Deurali (2960m) og derefter til Tadapani (2710m).
Dagens trek: 5 timer
Overnatning: Guesthouse
 

Dag 6 Trek til Chommrong (2040m)

Dagens trek starter med en brat nedgang gennem tæt rhododendronskov. Ruten bliver lettere og lettere, efterhånden som I nærmer jer landsbyen Gurjung, hvor Gurungfolket bor. Derfra er det en let gåtur til Chommrong (2040m).
Dagens trek: 4½ time
Overnatning: Guesthouse

Dag 7 Trek til Bamboo / Dovan (2600m)

I dag går I først ned til Chommrong Khula, før I fortsætter til Khuldighar (2380m). Lidt længere fremme er der en lysning i skoven, hvorfra ruten går stejlt nedad langs en klippeside før den jævner ud og går igennem bambusskov i bunden af slugten. Derfra tager det kun en time før I når Dovan (2600m).
Dagens trek: 5-6 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 8 Trek til Deurali (3300m)

Trekket til Deurali er med vilje meget kort på grund af risikoen for højdesyge. Jeres dag starter med en tur opad igennem bambus- og rhododendronskov til Himalayan Hotel og derfra til Hinko Cave. I bor i Deurali, som ligger på et højdedrag over Hinko.
Dagens trek: 3-4 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 9 Trek til Annapurna Base Camp (4130m)

I får en tidlig start på dagen og går mod rutens højeste punkt: Annapurna Base camp . Ruten tager jer forbi MBC (Machapuchare Basecamp, 3700m) og ind i et område, hvor I er totalt omringet af bjergene kendt som Annapurna Sactuary. Herfra går I til ABC (Annapurna Basecamp 4130m), hvor I kan nyde de overdådige udsyn over bjergene, som tårner op i alle retninger. Husk at nyde den fantastiske solnedgang!
Dagens trek: 4 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 10 Trek tilbage til Bamboo (2500m)

I står tidligt op og ser og nyder den fantastiske oplevelse at se solens første stråler ramme de hvide tinder, som omgiver jer i alle retninger. Efter morgenmaden følger I den samme rute tilbage til Bamboo (2500m).
Dagens trek: 7-8 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 11 Trek til Jhinu (Varme Kilder)(1500m)

Fra Bamboo går I til Chommrong, hvorefter stien går stejlt nedad til de varme kilder ved Jhinu. Her kan I bade i de naturligt varme kilder.
Dagens trek: 4 timer
Overnatning: Guesthouse

Dag 12 Trek til Nayapul (1010m) og køretur til Pokhara

Fra Jhinu går I langs med floden Modi Khola igennem små landsbyer og bambusskove til Birethanti. Denne del af rejsen foregår i relativt fladt terræn og er helt klart en af de mest behagelige dele af rejsen. I ankommer til Nayapul, hvor et køretøj venter jer og kører jer tilbage til Pokhara.
Dagens trek: 6 timer og 1½ times køretur
Overnatning: Hotel i Phokara

Dag 13 Sightseeing og afslapning i Pokhara

I har denne dag i Pokhara, hvor det er tid til at se de forskellige seværdigheder i byen. Efter sightseeingturen har I tid på egen hånd.
Overnatning: Hotel i Pokhara

Dag 14 Køretur tilbage til Kathmandu

I dag står I op og kører med bus til Kathmandu. I ankommer til Kathmandu omkring kl. 15. Resten af aftenen kan I bruge som I vil.
Overnatning: Hotel

Dag 15 Sightseeing tur til Bhaktapur og fritid

Bhaktapur – også kendt som bhadgaon – var engang hovedstaden i Nepal. I dag står den tilbage som et sandt skattekammer af gamle skatte, kunst og arkitektur. En gammel legende siger, at byen blev grundlagt i år 899 af kongen Anand Deb, som tilhørte Lichhabi-dynastiet. Byen er udformet som en “Khat-Kon” (Davidsstjerne). Bhaktapur betyder “De Hengivnes By” og byen er kendt for keramik og vævning. Byen byder også på Nepals bedste yoghurt og utallige små fabrikker laver masker og trækunst.
Efter at have besøgt den utrolige by Bhaktapur bliver I kørt tilbage til Kathmandu, hvor I kan slappe af og nyde dagen.
Overnatning: Hotel

Dag 16 Hjemrejse

Så blev det tid til at rejse hjem til Danmark. I køres til lufthavnen, hvor I hopper på flyveren hjem. Det er naturligvis også muligt at forlænge opholdet eller rejse videre fra Kathmandu.
 

Prisen inkluderer

 • Alle overnatninger i løbet af trekket (tehuse og guesthouses)
 • Turistklassehoteller i Kathmandu og Pokhara inkl. morgenmad
 • Transport til/fra lufthavnen ved ankomst og hjemrejse
 • Al landtransport
 • Dunjakke og dunsovepose (til låns)
 • Sigthseeing i Kathmandudalen
 • Sherpaguide og bærere til transport af bagagen på trekket
 • TIMS (Trekkers Information Management System)
 • Adgang til Annapurna reservatet
 • Alle tempel-billetter i Kathmandu
 • Mad og drikke, hytter, god løn, forsikring, medicinsk udstyr, flybilletter, landtransport til trekkingpersonalet
 • Alle skatter og afgifter
 • Dette er en pakkereise og er dekket av Reisegarantifondet og pakkereiseloven- se hvilke fordeler dette medfører for deg - klikk her
Ikke inkludert
 • Flyrejse Norge - Nepal t/r
 • Alle måltider på trekket (kan tilkøbes - se under praktisk info)
 • Frokost og aftensmåltider i Kathmandu og Pokhara
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 10.890,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse i Kathmandu. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Dette er en individuel rejse. Det vil sige, at vi ikke sætter jer sammen med andre med mindre, I specifikt ønsker dette.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse til Nepal

Flyrejsen fra Norge til Kathmandu er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Overnatning

I Kathmandu overnatter I på et centralt beliggende turistklassehotel, hvor morgenmaden er inkluderet. På selve trekkingturen overnatter I på tehuse, eller lodges, som de også kaldes i Nepal. Tehusene er små gæstehuse som er ejet og drevet af lokale familier. Kvaliteten varierer og guiden bestræber sig på at bestille plads på de bedste, men I skal være forberedt på at det er forholdvis primitive forhold. I overnatter typisk i dobbeltværelser. Der er som regel tæpper på sengene, men de er ikke tilstrækkelige når I kommer i højden, og I skal have jeres egne soveposer med på trekket. Det er muligt at købe sig et bad, som typisk består af en spand varmt vand. Husk at spørge om vandet er opvarmet ved solvarme, så vi kan være med til at beskytte den sårbare skovvækst.

Mad og drikke

I Kathmandu og Pokhara er der morgenmad inkluderet, men du skal selv købe de øvrige måltider. Måltider i løbet af trekket er ikke inkluderet i prisen, men du kan tilvælge "alle måltider i løbet af trekket", når du booker rejsen. Prisen for dette er 3.145kr i pr. person.

Hvis du tilvælger alle måltider på trekket
På trekket får du morgenmad, frokost og aftensmad med dertilhørende te og kaffe. Derudover får du varme drikke tre gange om dagen. Det er kotyme, at man spiser på det tehus, hvor I overnatter. Frokosten spises undervejs på trekket, når det passer ind. Det er god solid mad der serveres på tehusene og menukortene er stort set de samme på alle tehusene. Man kan købe frisk vand på flaske på alle tehusene, samt varm te, kaffe, cacao, øl og sodavand.

En dag på stien

En typisk trekkingdag begynder med morgenvækning mellem kl. 06.30 - 07.00. Når I er kommet i tøjet og har fået morgenmad, pakker I bagagen begynder vandringen cirka kl. 08.30. Det er vigtigt at I går i jeres eget tempo og holder de pauser, I har brug for. cirka kl. 11.30 - 12.00 holder I en god lang frokostpause på en god times tid, inden I fortsætter ud på eftermiddagens vandring. I er fremme ved overnatningsstedet hen på eftermiddagen og når I har fået jeres værelse, er der god tid til at slappe af, opleve landsbyen, eller læse lidt i en god bog. Aftensmaden serveres mellem kl. 18.00 - 19.00 og I bestiller selv fra menukortet.

Rejseforsikringer

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Visum

Visum til Nepal kan arrangeres hjemmefra på den nepalesiske ambassade eller udstedes ved ankomst i til lufthavnen i Kathmandu. Husk at medbringe 3 pas foto til visum og trekkingpermit.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.

Praktiske oplysninger og pakkeliste

Ved bestilling af turen, modtager du vores praktiske oplysninger og pakkeliste om trekkingturen.

Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - Du modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Klima

De bedste sæsoner for trekking i Annapurna området er forår og efteråret. Marts, april, maj og oktober, november er fantastiske tidspunkter at tage på trekking. Det er som regel klart vejr og flot solskin om morgenen og formiddag. I løbet af eftermiddagen dannes der ofte skyer fra afdampningen af sneen i bjergene, og så klarer det tit op igen om aftenen. Januar og februar er meget kolde i højden. Sommeren fra Juni - september er præget af monsunregn. I Kathmandu er temperaturen cirka 25 - 30 grader. I bjergene varierer temperaturen afhængig af højden. I lavlandet kan det være op til 30 grader i dagtimerne. I Annapurna Base Camp kan der sagtens være 15-20 grader midt på dagen, men når solen går, ned falder temperaturen drastisk til minus 5-8 frostgrader.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Oplev en mytisk rejse gennem et af Nepals gamle kongeriger. Upper Mustang Trek er en helt særl...
Vansklighetsgrad: 4
Trekking i Nepal
En fantastisk tur, hvor du kommer til at opleve det bedste af Nepal og samtidig røre ved verd...
Vansklighetsgrad: 4-5
Trekking i Nepal
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider