NOK 8.990,00

Thailand - Dykkerferie i Phuket, 8 dager

Denne rejse er for jer, som vil opleve den fantastiske dykning, som Thailand og Phuket er så berømt for. I kommer til at bo på et lækkert autentisk resort og vi har inkluderet tre dages dykning (3 dyk pr. dag), som tager jer til nogle af de bedste dive-spots i området.

Phuket er et dejlig område, som byder på oplevelser for enhver smag uanset om I foretrækker stille aftener eller vil ud og slå jer løs. Den Thailandske gæstfried er legendarisk og det vil I opleve med det samme I står af flyveren og bliver mødt af vores repræsentant, som kører jer til resortet.

Rejsen som den står beskrevet herunder forudsætter, at I har dykkercertifikater, men hvis I ikke har det, så er det også muligt at tage det på turen. I så fald bortfalder de ni dyk, som erstattes af et 4-dages PADI Open Water kursus og tre ekstra dyk efter kurset. Det er også muligt at tage Advanced Open Water kursus på denne tur.

 

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Overnatting

Navatara Phuket Resort

Et dejligt resort, som ligger 250m fra vandet. Værelserne er lækkert indrettet i moderne thailandsk stil og resortet har en lækker saltvands-swimmingpool, som er åben 24 timer i døgnet. Hotellet har desuden restaurant, spa og gratis lån af cykler,

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Phuket lufthavn, hvor I bliver hentet og kørt til resortet. Herefter har I resten af dagen til at finde jer til rette.

Dag 2-7 Dykning og en masse andet

I bruger dagene på at dykke og opleve dejlige Thailand. Præcis hvornår dykningen foregår aftaler I med dykkercentret dernede. Vi kan naturligvis også arrangere dette på forhånd, hvis I foretrækker den løsning.

Dag 8 Hjemrejse

Så er dykkerferien i Phuket overstået for denne gang. I køres til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Phuket t/r
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 8.990,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler et dobbeltværelse. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse. I så fald koster rejsen ekstra. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen fra Norge til Phuket er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no.

I er velkommen til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Links
Momondo

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage og på dykkerdage er frokost også inkluderet.

Sådan foregår dykningen

Bådene i Thailand laver tre dyk om dagen. Bådene sejler ud klokken 08:00 om morgenen og er tilbage ved 16-17-tiden. På båden serveres en let morgenmad imens der sejles ud til de første dyk.

Efter det første dyk serveres frokost og efter andet og tredje dyk serveres der en snack samt te og kaffe. Der serveres sædvanligvis en øl, når alle dagens dyk er overstået.

Bådene er store og har toilet, bruser og der er flere steder, hvor man kan sidde i skyggen.

PADI kurser

Dykkercertifikat
Rejsen som den står beskrevet her på siden forudsætter, at I har dykkercertifikater. Hvis I ikke har det, er det muligt at tage dem på denne tur. I så fald vil de 9 dyk bortfalde og blive erstattet af et PADI Open Water kursus, som inkluderer 6 dyk i alt, hvoraf nogle er i en swimmingpool samt 3 "rigtige dyk" efter, I har taget certifikatet.

Bemærk: Når I booker kurset får I sendt en manual elektronisk og samtidig et link til en dropbox, hvor I kan se de relevante videoer. Når I ankommer starter I med at lave teori-eksaminationen. Dette er ikke de officielle PADI E-learning kursus, hvor også eksaminationen foregår elektronisk.

Advanced Open Water kursus
Det er også muligt at tage et PADI Advanced Open Water kursus på denne tur. I så fald vil de 9 dyk bortfalde og erstattes af kurset, som inkluderer 6 dyk og 3 dyk efter kurset.

Bemærk at undervisningen foregår på engelsk.

Vaccinationer

Vi henviser til at tjekke www.ssi.dk og www.sikkerrejse.dk i god tid, for opdaterede oplysninger om relevante vaccinationer.
Vores kunder får 10% på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service, på relevante vaccinationer i forbindelse med en købt rejse.  
- Undtaget fra rabatordningen er grundhonoraret, samt vaccination mod Japansk Hjernebetændelse.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

PADI Medical Statement

For at kunne tage dykkercertifkat skal du have udfyldt dette dokument. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider