NOK 10.790,00

Filippinene - Dykkerferie i Puerto Galera, 11 dager

Dette er ferien for jer, som vil opleve Filippinernes bedste dykning, fantastiske strande og krystalklart vand. Resortet ligger på den ikke-så-turistede ø Mindoro og du finder mere end 35 facinerende dykkerspots mindre end 10 minutter fra resortet.

Dette er ferien for jer, som vil opleve Filippinernes bedste dykning, fantastiske strande og krystalklart vand. Resortet ligger på den ikke-helt-så-turistede ø Mindoro og du finder mere end 35 fascinerende dykkerspots mindre end 10 minutter fra resortet.

Læs Torben Voigts rejsedagbog fra denne tur her

På dykkene vil I opleve en utrolig biodiversitet og fantastiske farver. I vil opleve alt fra havskildpadder til neonfarvede fisk. Efter dykkene kan I slappe af på resortet, hvor I kan hoppe en tur i swimmingpoolen, hygge jer i baren eller bare gå langs stranden og se de fantastiske solnedgange. Hvis I vil spise ude, så er der ikke mere end 50 meter til restauranter og 10 minutter til Sabang, hvor øens natteliv foregår.

En af de bedste oplevelser på denne tur er at udforske det to kilometer lange rev, som ligger lige ved resortet. Det bliver man ganske enkelt aldrig træt af.

Det er muligt at tage dykkercertifikat og Advanced Open Water på denne rejse. Udover dykning kan du opleve vandreture, golf, fisketure og kajakture.

Højdepunkter på rejsen

  • 35 enestående flotte dykkersteder tæt på hotellet
  • Smukke strande
  • Puerto Galera med alle de mange muligheder
PAID Logo

PADI DYKKERCENTER

På denne rejse dykker I med et certificeret PADI Dykkercenter.

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Overnatting

Scandi Divers Resort

Resortet har flere forskellige værelsestyper. Det er muligt at bo på værelser, som har udsigt over vandet eller de lidt billigere værelser, som ligger omkring swimmingpoolen. Værelserne er alle behageligt indrettet og I kan forvente et højt serviceniveau.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I ankommer til lufthavnen i Manila, hvorfra I enten bliver hentet og kørt til resortet eller selv finder dertil. Når I kommer frem til resortet bliver I vist til jeres værelse og har herefter dagen til at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Dag 2-10 Dykning og afslapning

I bruger dagene på at dykke og hygge jer. Præcis hvornår dykningen foregår varierer ud fra jeres ønsker - dog skal det arrangeres inden, I ankommer.

Dag 11 Hjemrejse

Nu er turen slut og det er tid til at tage tilbage til Danmark eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Manila t/r
  • Transport til/fra lufthavnen (kan tilkøbes ved booking)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 10.790,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris tager udgangspunkt i, at I er to personer, som deler et dobbeltværelse. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse. I så fald koster rejsen ekstra. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Muligheder for kursus

Når du bestiller denne rejse, har du mulighed for at booke turen med dyk, kursus eller begge dele. Du vælger det, du ønsker på bookingformularen. Mulighederne er:

14 dyk - dette er rejsen i sin grundform og prisen er, som du ser den her på siden
PADI Open Water Kursus - dette tilvalg koster 390kr ekstra
PADI Open Water Kursus + 8 dyk - dette koster 2.290kr ekstra
PADI Advanced Open Water Kursus + 8 dyk - dette koster 1.790kr ekstra

Bemærk: Når du fx vælger "PADI Open Water Kursus", så betyder det, at de 14 dyk udgår og erstattes af et 3-5 dages PADI Open Water Kursus. Det betyder ikke, at du får et PADI Open Water Kursus + 14 dyk.

Transport

Flyrejsen fra Norge til Manila er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.no.

Når I køber rejsen, kan I vælge, om lufthavnstransfer skal være inkluderet. Hvis I tilvælger denne mulighed, bliver I mødt i lufthavnen og kørt hele vejen til resortet.

Bemærk: vi anbefaler, at I venter med at bestille flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. Der er rigeligt med spisesteder meget tæt på resortet og priserne på mad er yderst rimelige.

Overnatninger

Som standard har vi inkluderet et Poolside Premium værelse, men det er også muligt at opgradere værelset til Beach Front Deluxe værelse. Prisen for denne opgradering er 890kr pr. person.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

 

Dykkercertifikat

PADI Open Water Kursus (dykkercertifikat)

Kurset er inddelt i tre faser

Teori – Du lærer de basale principper omkring dykning
Confined Water dyk – Du laver dine første dyk i sikre omgivelser (fx en swimmingpool). Du får træning i basale teknikker.
Open Water dyk – Du får dine første fire dyk i havet. Her bruger du de teknikker, du har lært i de foregående confined water dyk.

Når du er færdig får du et officielt PADI Open Water certifikat, som du kan bruge til at få fantastiske dykkeroplevelser resten af dit liv overalt i verden.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i Filippinerne. Data er fra yr.no.

PADI Medical Statement

For at kunne tage dykkercertifkat skal du have udfyldt dette dokument. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

En lækker dykkerferie til Phuket i Thailand, hvor du får oplevet en masse spædende...
Vansklighetsgrad:
Det er fantastisk at dykke i Det Røde Hav og alle dykkere burde opleve det mindst een gang. P...
Vansklighetsgrad:
Dykning i Egypten
På denne rejse kommer du til at dykke ved de mest fantastiske steder omkring Bali. Rejsen inkl...
Vansklighetsgrad:
Dykning i IndonesienDykning på Bali
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider