NOK 9.990,00

Egypt - Dykkerrundreise - Hurghada, Safaga og Marsa Alam, 8 dager

Denne rejser tager jer sydpå fra Hurghada til Marsa Alam, hvor I bor på femstjernede strandhoteller og oplever noget af det bedste dykning Egypten har at byde på - og det siger ikke så lidt.

Der er ikke mange steder, som kan konkurrere med Egypten, når det gælder dykning. På denne tur starter I med at bo nogle dage i Hurghada, hvor I dykker, for derefter at køre til Marsa Alam og få endnu flere fantastiske dyk. På vej til Marsa Alam dykker I ved Safaga.

Hotellerne I kommer til at bo på vil alle være femstjernede, ligge ved vandet og I vil have All Inclusive på hotellet. Det betyder, at I ikke skal fokusere på andet end at nyde dykning, sol og livet på denne tur.

Overblikk
Avreise i måned:
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli
Bli med på facebook

Bli med i den spesielle "Bering Dykking"-gruppen på facebook. Her vil du finne ut om nye reiser, spesialtilbud og mye annet.

Link til gruppen

Merk: Du må søke om medlemskap, men alle blir godkjent.

Overnatting

Uspecificeret 5-stjernet hotel

På denne rejse kommer I til at bo på 5-stjernet hotel/resort ved stranden og have All Inclusive. Præcis hvilket hotel, I kommer til at bo på afgøres først få dage inden ankomst. Hotellerne i Hurghada er generelt af en høj standard.

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst til Hurghada

I ankommer til Hurghadas lufthavn, hvor I bliver mødt og kørt til jeres hotel. Herefter har I tid til at slappe af og udforske hotellet.

Dag 2 Dyk i Hurghada

I bliver hentet på hotellet mellem 8 og 9 om morgenen, hvorefter I tager ud på rejsens første dykkertur. Dagen byder på to dyk ved nogle af de bedste dykkersteder i området. I er tilbage på hotellet mellem 15 og 16, hvorefter I har tid til at slappe af.
 

Dag 3 Dyk i Hurghada

Dagen går med at dykke i havet og dase på hotellet.

Dag 4 Dyk ved Safaga og videre til Marsa Alam

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og køres til Safaga. Køreturen tager 30-45 minutter. Her har I to dyk. Når I er færdige køres I til Marsa Alam, hvor I checker ind på jeres hotel omkring kl. 18 om aftenen. Turen fra Safaga til Marsa Alam tager cirka to timer.
 

Dag 5 Marsa Alam

I bliver hentet på hotellet og køres ud til båden, hvorfra I skal nyde dagens dyk.
 

Dag 6 Marsa Alam

I bliver hentet på hotellet og køres ud til båden, hvorfra I skal nyde dagens dyk.

Dag 7 Marsa Alam - fridag

Dagen tilbringes i Marsa Alam. Det er ikke tilladt at dykke 24 timer inden flyveturen hjem til Danmark. Derfor er der ingen dykning i dag.
 

Dag 8 Hjemrejse

Så er ugen slut og det er tid til at drage hjem. I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem. Køreturen tager 3 timer fra Marsa Alam til lufthavnen i Hurghada.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
  • Flyrejse fra Norge til Hurghada
  • Visum til Egypten (ordnes i lufthavnen - koster 30 euro pr. person)
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Administrationsgebyr kr. 190,-
NOK 9.990,00

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler et dobbeltværelse. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse. Hvis du vælger "1 voksen" på bookingformularen, kan du se solotillægget. Rejsens pris er beregnet ud fra minimum to deltagere, så enkeltpersontillægget er betragteligt.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side to, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.


 

Transport

Flyrejsen er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er meget let at komme til Hurghada. Flyrejsen kan fx købes via momondo.no. Du skal endelig sige til, hvis du vil have hjælp til selv at finde flyrejsen.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet turen.

Bemærk: Uanset hvornår I ankommer til Hurghada, så sørger vi for, at I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Det er fx helt i orden at ankomme midt om natten.

Dykkercertifikat

Denne rejse egner sig ikke til at tage et dykkercertifikat, fordi I opholder jer forskellige steder. Derfor går denne rejse ud fra, at deltagerne har et dykkercertifikat.

Hvis I vil til Egypten og tage et dykkercertifikat, så kan I se på denne tur, hvor I bor i Hurghada hele ugen. KLIK HER

Overnatninger

På denne tur bor I på et 5-stjernet resort/resort ved stranden i dobbeltværelse. Der vil være All Inclusive på hotellet. Præcis hvilket resort/hotel afgøres først nogle dage inden, I ankommer til Egypten.

Mad og drikke

Der vil være All Inclusive på hotellet og på dage med dykning får I serveret frokost på båden.

Visum til Egypten

Visum til Egypten er ikke inkluderet i prisen for denne rejse. Visum arrangeres i lufthavnen, så sørg for at medbringe 30 euro pr. person til dette.

Bemærk: Hvis I køber jeres flyrejse af et charterselskab, kan visum være inkluderet i flyrejsens pris.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af Hurghadas klima, kan du se nogle data her. Data er taget fra yr.no.

PADI Medical Statement

For at kunne dykke skal du have udfyldt dette dokument. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Variasjoner av denne reisen

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider