Reisen kan desverre ikke bestilles for øyeblikket.

Du kan ringe oss på 23 96 66 25, eller komme tilbake på et senere tidspunkt for å bestille.

Hellas - Dykkerferie på Kalymnos, 1 uke

Kalymnos er en lille græsk paradisø lige nordvest for Kos. Det er et sted, hvor tiden lader til at gå langsommere end på fastlandet og hvor man bare helt naturligt kommer ned i gear. På øen finder I små strande, krystalklart vand, smukke panoramaudsigter og varme – både fra befolkningen og det dejlige vejr.

Øen har en lang historie, når det gælder dykning og i årevis var det øens primære erhverv at dykke efter naturlige vaskesvampe i havet omkring øen. De dage er dog forbi og nu er der kun få personer, som stadig lever af at sælge naturlige vaskesvampe.
I havet omkring Kalymnos finder I farverige vaskesvampe, krukker og potter fra oldtidens Grækenland, børsteorme, nøgensnegle, moræner, blæksprutter og fisk. Sigtbarheden i vandet er virkelig god og er ofte mellem 30 og 50 meter.

Vi har valgt Hotel Elies, som base for vores dykkerferie på Kalymnos. Det skyldes flere ting, men særligt de dejlige mennesker og den familiære atmosfære.

Kalymnos er desuden en berømt klatredestination, så hvis I har lyst til at prøve, er det blot at sige til, så skal personalet på hotellet nok hjælpe jer med at komme til det.

Højdepunkter på turen

 • Krystalklart vand
 • Masser at se (fx fisk, nøgensnegle, krukker fra oldtiden)
 • Vrag - for advanced dykkere
 • Høj sikkerhed
 • Personlig betjening
 • Ingen strøm under vandet (meget egnet for begyndere)
 • Hyggelig atmosfære på hotellet og på øen generelt
GRATIS PADI E-LEARNING KURSUS
Hvis du tager et Open Water Kursus (dykkercertifikat) eller Advanced Open Water på Kalymnos tilbyder vi et PADI E-Learning kursus GRATIS. Det betyder, at du vil kunne lave al teori hjemmefra og bruge din ferie på at dykke. Du vil i så fald kun bruge 3 dage på dit PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) og dermed have tid til endnu flere dyk, om du vil. Normalpris: 1000kr

 

 

Overblikk
Avreise i måned:
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
mars
april
mai

Overnatting

Hotel Elies***

Hotel Elies blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, telefon, køleskab, aircondition og et fjernsyn. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

I lander i lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari, hvorfra færgen går til Kalymnos. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og nyder en ret så dejlig sejltur i det sydgræske øhav. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Når I ankommer til hotellet får I nøglen til jeres værelse og finder jer til rette. Herefter er det tid til et hvil, en tur i poolen eller noget helt tredje.

Dag 2-7 Dykning og en masse andet

I bruger jeres dage på at dykke, slappe af, spise godt og ellers nyde den dejlige afslappede stemning på Kalymnos. Der er to muligheder for dykning hver dag. Den første foregår om formiddagen og den anden om eftermiddagen.

Et lille tip skal være, at I tager en dagstur (eller flere) til naboøen Telendos og får en kop kaffe på en af beværtningerne derovre. Det er fantastisk.

Om aftenen vil vi foreslå, at I finder en dejlig taverna (dem er der mange af) og nyder den lækre mad - hvor grøntsagerne af en eller anden grund bare smager af meget mere.
 

Dag 8 Hjemrejse

Nu er ferien desværre overstået og I rejser hjem til Danmark.

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
 • Flyrejse fra Norge til Kos
 • Transport til/fra lufthavnen på Kos (det koster ca. 300kr for to personer)
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 190,-
Avreise
Hjemkomst

Praktisk info

Generelt om reisen

Den beskrevne pris går ud fra, at I er to personer, som deler et dobbeltværelse. Det er dog muligt at rejse alene og bo på enkeltværelse. I så fald koster rejsen 990kr ekstra. Hvis du går ind på bookingformularen kan du se, hvad rejsen koster ud fra dine ønsker.

På bookingformularen kan I vælge, om hver enkelt deltager skal have 10 dyk, dykkercertifikat, Advanced Open Water kursus eller slet ikke skal dykke.

GRUPPERABAT: Der er rabat, hvis I er fire personer eller mere, som alle skal dykke. Rabatten er 480kr pr. person.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side to, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen fra Norge til Kos er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan let finde en flybillet ved at bruge fx momondo.no. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den helt rigtige flyrejse.

Links
Momondo

Fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv - og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

Dykkerkurser

PADI Open Water Kursus (Dykkercertifikat)

Det er muligt at tage et PADI Open Water Kursus på denne tur. Det betyder, at rejsen bliver 270kr dyrere og du skal være opmærksom på, at de 10 dyk erstattes af "3-5 dages PADI Open Water kursus". Alle kursusmaterialer er inkluderet i prisen. Hvis du vælger E-learning (se herunder), så får du dog ikke en fysisk manual.

Du kan læse mere om PADI Open Water kurset på PADI's hjemmeside

PADI Advanced Open Water Kursus

Det er også muligt at tage et PADI Advanced Open Water kursus på denne rejse. I så fald bliver rejsen 570kr billigere. Du skal være opmærksom på, at du ved at vælge dette fravælger de 10 dyk, som er inkluderet i basis-prisen og i stedet får et PADI Advanced Open Water kursus, som inkluderer

Du kan læse mere om PADI Advanced Open Water kurset på PADI's hjemmeside

Hvis du ønsker ekstra dyk udover AOW-kurset, så er prisen 835kr pr. person pr. dag med 2 dyk.

Gratis E-learning

Hvis du tager et Open Water Kursus (dykkercertifikat) eller Advanced Open Water på Kalymnos tilbyder vi et PADI E-Learning kursus GRATIS. Det betyder, at du vil kunne lave al teori hjemmefra og bruge din ferie på at dykke. Du vil i så fald kun bruge 3 dage på dit PADI Open Water kursus (dykkercertifikat) og dermed have tid til endnu flere dyk, om du vil. Normalpris: ca. 1260kr

Bemærk:
Det er ikke muligt at afmelde E-Learningkurset, når først det er valgt til. Du har adgang til kurset i et år og kan gøre det færdigt når som helst. Hvis du ender med at måtte aflyse din rejse, vil du ikke få pengene for kurset retur uanset, hvornår du afmelder rejsen.
Når du vælger denne løsning vil du ikke få fysiske manualer udleveret, du vil i stedet have en eManual - Fysiske manualer kan købes for 385kr
.

Mad og drikke

På denne tur er morgenmad inkluderet i prisen. Faktisk er morgenmaden særligt god, fordi nogle af vores gæster har lært personalet at bage danske boller. Hotellets andre gæster blev meget begejstrede og nu er det blevet en fast del af menuen.

Dykkerudstyr

Vi har inkluderet komplet udstyrsleje i rejsens basispris. Hvis du selv vil medbringe udstyr og nøjes med at leje tanke og vægte, så kan du vælge dette på bookingformularen. Hvis du selv medbringer udstyr (udover tanke og vægte), så bliver rejsen 380kr billigere.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af vejret på Kalymnos. Data er taget fra yr.no.

PADI Medical Statement

For at kunne tage dykkercertifkat skal du have udfyldt dette dokument. Reglen er, at hvis du kan svare nej til alt på side 1, så behøver du ikke gå til lægen. Hvis du kan svare ja til noget, så skal du til lægen og lægen skal udfylde og underskrive side 2.

Download her

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Variasjoner av denne reisen

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Det er fantastisk at dykke i Det Røde Hav og alle dykkere burde opleve det mindst een gang. P...
Vansklighetsgrad:
Dykning i Egypten
Aqababugten i Jordan byder på utallige dive-spots, som er ud over det sædvanlige. P&arin...
Vansklighetsgrad:
Dykning i Jordan
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider