Reiser til Mexico

Mexico er et farverigt land med en enorm diversitet og store oplevelsespotentialer for en hver smag. Det pulserende liv i verdens største by disker op med forrygende muligheder for latinamerikansk kunst og musik, intime markeder med lokalt håndværk i alle prisklasser, og kernen i det gamle centrum er bygget om dansende aztekere, der viser traditionen frem mellem en opgravet, underjordisk pyramide og katolicismens prægtige mastodont af en katedral. Man behøver kun at vende sig 90 grader for at skue udover officerpladsen med flaget hejst, regeringsbygningen og de gamle guldhandlere, fint rammet ind af den kolonialske fortids arkitektur. En mand sælger flæskesvær fra sin lille vogn og konkurrer med ismanden om det bedste slogan og den højeste volumen. I centrum bliver historien spundet sammen fra ende til anden.

Det pibler frem med små restauranter omkring parkerne og pladserne, der på hver deres måde byder ind med gastronomiske aftryk fra alle afkroge af landet. Handelsgaderne breder sig med hver deres sirligt opdelte produkt: musikgaden, sko-gaden, blikkenslagergaden.
Mexico City er på én gang prangende, larmende og bredt favnende. Områder som Roma og Condesa er flittigt besøgt af akademikere og kunstnere og parkerne indrettet til samtalehjørner med latté og snacks – et perfekt sted at trække sig tilbage til.

Udenfor byen er alting anderledes. Bebyggelsen er knap så tæt, landskabet begynder at ligne det vi kender fra bøgerne med kaktus og manuelt pløjet jord. Bjergene bliver synlige i folder og vejene snor sig let bumpende frem mellem landsbyerne og passerer fattigere bondehuse med æsler på græs og høns, der løber frit rundt på markerne. Fodbold er en hjertesag for de fleste mexicanere, og der er ikke det sted, man ikke finder et fodboldmål og begejstrede folk i landsholdets farver. Vil man i snak med en mexicaner bør man lære et par navne på landsholdspillerne, så bliver det hurtigt åbent og livligt samvær på tværs af kultur og sprog.

Bering Travel står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål om Rejser til Mexico.


Reiser

Vi fant desverre ingen reiser.
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon mandag-fredag kl. 09 - 15

Tlf. +47 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

[email protected]

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: [email protected]

Se åbningtider